Свјежи талас уз Мајстор-ловца представља позорницу за наступ уживо

Чим смо видјели наслов "С неба па у ребра Фресх Wаве Јäгермеистер ЛИВЕ стаге!" – било нам је јасно да ово мора, са нагласом на мора, завршити под Фронталовим тагом – пресловљено.

среда, април 10, 2019 / 00:41

Нектар Фресх Wаве Хеавен вам представља извођаче које нисте очекивали, а који ће вас одувати!

У сарадњи са Јäгермеистер отварамо Фресх Wаве Јäгермеистер ЛИВЕ стаге који ће у овогодишњем издању на бину осмог Фресх Wаве фестивала избацити завидну листу музичких имена!

Идемо редом, равно са јадранске обале из Сплита стиже нам Крешо Бенгалка, а шмек Београда доноси нам авангардна Сајси МЦ, аутентични представници младе генерације хип хоп фанова у региону. Електропоп сензације са истока и запада, Ниппле Пеопле и Лоллобригида владари су регионалних бина већ довољан број година да се могу назвати иконама нашег доба.

Ниппле Пеопле са својом визијом прогресивног звука задире у Маин стреам таман толико да се држи у хит зони, а и даље презентујући потпуно другачији стил од других извођача. Ако говоримо о аутентичном стилу, заразном имиџу, авангарди, оригиналности, презентности суб-поп културе, култу међу бендовима онда је, без сумњена виском мјесту, фантастична Лоллобригида! И и даље одушевљавају као и првог дана и и даље то раде сјајно!

Сјајна је била и вијест да се још један култни бенд окупио ове године и након неколико година паузе одлучио да публику подсјети на сјајну свирку са потписом реггае хард цоре звука. Поново окупљени Еyесбурн одуваће Ливе бину Фресх Wаве фестивала, а у томе ће им исте вечери помоћи регионални музички пројекат Роцк Симфонија која ће се публици овај пут представити са фестивалским репертоаром.

На вама је само да већ сад посјетите купикарту.ба и набавите Еарлy Бирд улазнице по промотивној цијени од 55КМ за сва три фестивалска дана Фресх Wаве Хеавен, који ће се одржати од 8. до 10. августа на бањалучкој тврђави Кастел!

Јäгермеистер ЛИВЕ стаге

Еyесбурн
Крешо Бенгалка
Лоллобригида
Ниппле Пеопле
Сајси МЦ
Роцк СимпфонијаОставите одговор