Сутра Пословни форум Србија-Швајцарска

У Привредној комори Србије сутра ће бити одржан трећи Пословни форум Србија-Швајцарска, најавила је ПКС. Форум има за циљ да пружи подршку развоју билатералних односа Србије и Швајцарске, као и сарадњи између предузећа две земље. Учесницима Пословног форума обратиће се председник ПКС Милош Бугарин, амбасадор Швајцарске у Србији Ервин Хофер и државни секретар за трговину […]

понедељак, мај 9, 2011 / 18:45

У Привредној комори Србије сутра ће бити одржан трећи Пословни форум Србија-Швајцарска, најавила је ПКС.

Форум има за циљ да пружи подршку развоју билатералних односа Србије и Швајцарске, као и сарадњи између предузећа две земље.

Учесницима Пословног форума обратиће се председник ПКС Милош Бугарин, амбасадор Швајцарске у Србији Ервин Хофер и државни секретар за трговину у Министарству пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде Владимир Матовић.

Током преподнева, уочи пленарног заседања, предвиђени су билатерални разговори српских и швајцарских фирми, који ће омогућити српским предузећима да успоставе сарадњу са компанијама из Швајцарске.

Биће речи и о општим условима пословања у Србији, као и о позитивним искуствима и успешним пословним активностима швајцарских инвеститора у нашој земљи, пише у најави.

Скуп организују ПКС, Амбасада Швајцарске у Београду, Трговинска комора Швајцарске – Централна Европа и Државни секретаријат за привреду Швајцарске.



Оставите одговор