Судија је крив!

Судијска комисија Фудбалског савеза Србије закључила је данас да је судија финалне утакмице Купа између Војводине и Партизана Слободан Веселиновић прекршио правила игре и да је његово суђење било испод очекивања. „Закључено је да је судија Веселиновић прекршио своја овлашћења када је дозволио да се почетак утакмице одложи за 30 минута. Такође, он је грубо […]

петак, мај 13, 2011 / 18:47

Судијска комисија Фудбалског савеза Србије закључила је данас да је судија финалне утакмице Купа између Војводине и Партизана Слободан Веселиновић прекршио правила игре и да је његово суђење било испод очекивања.

„Закључено је да је судија Веселиновић прекршио своја овлашћења када је дозволио да се почетак утакмице одложи за 30 минута. Такође, он је грубо прекршио правила игре јер није применио дисциплинске мере, када је пропустио да искључи по једног играча оба клуба”, рекао је агенцији Бета члан Судијске комисије ФСС-а Станиша Бељин.

Комисија је закључила да судија није примењивао исти критеријум и да је заслужио слабу оцјену.

„Он је у 72. минуту досудио једанаестерац за Партизан, а за сличан прекршај у 83. минуту није досудио казнени ударац за Војводину и тиме је направио крупну грешку. Суђење је било испод очекивања, Веселиновић је добио слабу оцену и паузираће до даљњег”, рекао је он.

Бељин је додао да Судијска комисија чека двд снимак утакмице након чега ће утврдити да ли је исправна одлука да се призна изједначујући гол Војводине, али и поништи погодак који су Новосађани постигли у 80. минуту.Оставите одговор