Стевандић, намјерно, Муновој поклонио књигу о агресији НАТО на Српску

Приликом дводневне НАТО "Руз Рот" конференције у Бриселу, др Ненад Стевандић је предсједавајућој Парламентарне скупштине НАТО земаља Медлин Мун, поклонио књигу под називом ”Намјерном Силом на Републику Српску”

субота, април 27, 2019 / 09:23

Књига говори о трагичном времену НАТО бомбардовања Републике Српске са поруком да она послужи бољем разумјевању Републике Српске у будућности.

Госпођа Мун се захвалила и сликала са књигом и представницима народа Босне и Херцеговине, Асимом Сарајлићем, Николом Ловриновићем и др Ненадом Стевандићем.

Књига је на српском и енглеском језику и урађена је са циљем да се у међународним круговима разумије нова реалност након резолуције НСРС о војној неутралности која Републику Српску дефинише као субјект који одлучује и без кога се не могу доносити одлуке у Босни и Херцеговини, а не као објект унутар БиХ, о којем други могу одлучивати.

Фронтал.СРБ поздравља овакво, дипломатско дјеловање, према убицама из НАТО, које су извршлике агресију на српски народ 1995. и 1999. године. У овом другом случају, чак и званично мимо Повеље и Свјета безбједности УН.Оставите одговор