Шпанска краљевска академија: Кузмановић члан за економију и финансије

Предсједник Академије наука и умјетности Републике Српске (АНУРС) Рајко Кузмановић изјавио је да је медаља Шпанске краљевске академије која му је уручена у Барселони велико признање не само њему, већ и и АНУРС-у, али и Српској. "Иако сам члан неколико академија у Европи и шире, ово признање је веома значајно и почаствован сам", рекао је […]

четвртак, јун 2, 2011 / 18:36

Предсједник Академије наука и умјетности Републике Српске (АНУРС) Рајко Кузмановић изјавио је да је медаља Шпанске краљевске академије која му је уручена у Барселони велико признање не само њему, већ и и АНУРС-у, али и Српској.

"Иако сам члан неколико академија у Европи и шире, ово признање је веома значајно и почаствован сам", рекао је Срни Кузмановић, који је у Барселони промовисан за иностраног члана Шпанске краљевске академије за економију и финансије.

Према његовим ријечима, ова академија једна је од најугледнијих у Европи, јер баштини своју традицију више од 150 година.

Свечана церемонија уручивања повеље одржана је 31. маја у палати Академије у Барселони.0 КОМЕНТАРА

 1. kakav je on ekonomista i stručnjak za finansije, znamo mi.Ne zna progovoriti ni na srpskom ,a da ne čita.O stranim jezicima da ne govorimo.On je bio papirni predsjednik.Samo je čitao ono što mu je bivši premijer naredio.Sada je obratno, premijer je papirni.Čita što mu predsjednik naredi da kaže.
  Kuzmanović,član akademije?
  koliko li nas je to koštalo?
  Što kaže NOIR, jadna majko!
  Zaslužio stručnjak da se nađe na KM- novčanicama.
  Kakav Andrić, kakav Tesla, sve je to ništa, kada imamo kuzmanovića klimoglava.

 2. То је слика стања у ккојем се налази РС. Човјек који је допустио да буде марионета, интелектуалац за све и свашта, а врхунац циркуса је чињеница да је он овјеравао лажне руске дипломе политичарима у РС. У тужилаштву држе у ладици читав случај, чекају да га бог позове и ријеше се биједе, а Микеш и остали остане лажни Др. Неће ваљда плаћати држава и њему почасну стражу као Јелићу, а за одбрану у Хагу од које зависи и будућност РС, одвојили пишљивих 50.000 еура. Овакав накарадан систем вриједности је највећа опасност по РС,а не ови из Сарајева.

 3. Само се насмијати, драг је мени Кузма, далеко од тога да није, ал’ само кад се сјетим како је од ноћне школе стигао до (Х)академије, само се насмијати могу. Трагедија да буде већа како помену Бил не Бил, су лажне докторске дисертације на непостојећим московским универзитетима гдје је плејада „елите“ Републике Српске ухваћена (Микеш, Глигорић и ресто) :))))

  Кузме наш, утемељитељ лажних доктораната, академика и остале багре која је гле чуда сва у СНСД-у.

  Е мој Кузме шта ти је све то требало?!

  УП. У здање вријеме имам вишка времена, па сам узео да упоредим те „стручне“ књиге еминентних бањалучких професора. То је да вам се живот згади како људи без трунке стида преписују из „старих“ издања и то потписују као своје. :самјликојиповраћа:

 4. није то ништа.. има их па им студенти преведу књигу са енглеског а они објае као своју.. или од претпошле године она професорица из Београда са ФПН – преписала комплет књигу Богданића из БЛ.. и још исте корице оставила.. овдје је срамота имати било какву диплому.. ко предаје чак и ови што поштено уче не могу ништа научити ни на државним ни на приватним факултетима.. пропаст..
  „боље је бити самоук него имати лошег учитеља“ – неки кинез рече

Оставите одговор