Соколац: Школарачке олимпијске игре

На Сокоцу је данас одржано републичко финале у атлетици у оквиру Малих олимпијских игара, на којем је учествовало око 150 основаца и средњошколаца из Републике Српске. У конкуренцији основних школа најбоља је била Бранкица Веселиновић из Основне школе "Десанка Максимовић" из Приједора , док је код дјечака најбољи био Изет Хотић из Основне школе "Кнез […]

недеља, мај 29, 2011 / 16:50

На Сокоцу је данас одржано републичко финале у атлетици у оквиру Малих олимпијских игара, на којем је учествовало око 150 основаца и средњошколаца из Републике Српске.

У конкуренцији основних школа најбоља је била Бранкица Веселиновић из Основне школе "Десанка Максимовић" из Приједора , док је код дјечака најбољи био Изет Хотић из Основне школе "Кнез Иво од Семберије" из Бијељине.

За најбољу такмичарку у конкуренцији средњих школа проглашена је Свјетлана Граорац и Техничке школе из Бање Луке, а код мушкараца Недељко Сувајчевић из Грађевинске школе из Бање Луке.

У тркама штафета четири пута 100 метара за основце у мушкој конкуренцији побиједила је Семберска, а у женској Приједорска регија, док је Бањолучка регија побједник у обје конкуреције средњих школа.

Организатор Малих олимпијских игара је Министарство породице, омладине и спорта РС, а домаћин данашњег такмичења била је Средња школа из Сокоца.Оставите одговор