Шокантна нова биографија Елизабет Тејлор

Нова биографија филмске легенде Елизабет Тејлор нуди читаоцима шокантне и скандалозне детаље из приватног живота оскаровке. Денфорт Принс и Дарвин Потер у својој књизи „Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame” (Елизабет Тејлор: Нико као дама) тврде да је глумица као тинејџерка имала аферу са Роналдом Реганом. Тејлорова је преминула 2011, али аутори тврде […]

субота, октобар 13, 2012 / 08:51

Нова биографија филмске легенде Елизабет Тејлор нуди читаоцима шокантне и скандалозне детаље из приватног живота оскаровке.

Денфорт Принс и Дарвин Потер у својој књизи „Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame” (Елизабет Тејлор: Нико као дама) тврде да је глумица као тинејџерка имала аферу са Роналдом Реганом.

Тејлорова је преминула 2011, али аутори тврде да су годинама истраживали њен живот и наводе да је тада 36-годишни Реган позвао тинејџерку Тејлорову на вечеру и да га је она завела.

Лист „Лондон дејли експрес” преноси да је блиска пријатељица глумице рекла да јој је Тејлорова причала о афери с Реганом, који ће касније постати предсједник САД.

„Реган ме је третирао као одраслу жену и то ме је одушвило. Сели смо на његову софу и видјела сам да је желио, али није хтио да учини први корак. Ја сам постала агресор и после добре порције мажења на софи отишли смо у спаваћу собу”, наводно је испричала Тејлорова.

Аутори наводе да се голишаво купање у Кенедијевом базену претворило у секс с предсједником САД и Стаком који су обојица били ожењени.

Звезда филмова „Клеопатра” и „Батерфлај 8” позната је по многобројним љубавницима и браковима и у књизи се детаљно описују њени сексуални сусрети с Питером Лофордом, Еролом Флином, Тонијем Кертисом и Полом Њуманом.

Књига, наводи лист, није ласкави приказ живота звијезде. У књизи се наводи да је Тејлорова покушала да натјера Френка Синатру да се ожени њоме рекавши да је трудна. Синатра је одбио и умјесто тога јој је организовао абортус.

Глумица се удавала осам пута, два пута за глумца Ричарда Бартона, а у новом биографском филму „Liz & Dick” глуми је Линзи Лохан.Оставите одговор