СНП Наши: Геноцид је бомбардовање Србије радиоактивним бомбама, а не Сребреница

Српски народни покрет Наши најоштрије осуђује необјективно, срамотно и пристрасно извештавање медијске куће Радио Слободна Европа о Сребреници, где је ова медијска кућа означила Сребреницу као "највећи злочин на тлу Европе после Другог светског рата". СНП Наши подсећају да је НАТО алијанса бомбардовала територије насељене Србима забрањеним плутонијумским и уранијумским бомбама, те да од последица […]

среда, јул 16, 2014 / 11:33

Српски народни покрет Наши најоштрије осуђује необјективно, срамотно и пристрасно извештавање медијске куће Радио Слободна Европа о Сребреници, где је ова медијска кућа означила Сребреницу као "највећи злочин на тлу Европе после Другог светског рата".

СНП Наши подсећају да је НАТО алијанса бомбардовала територије насељене Србима забрањеним плутонијумским и уранијумским бомбама, те да од последица НАТО бомбардовања – према анализи више независних домаћих и страних комисија – сваке године у Србији умре између 10 и 30, а неке процене иду до чак 80 хиљада људи.

Све комисије су сложне да је пораст канцерогених обољења несумњиво последица НАТО бомбардовања и прогнозирају да ће тренд ширења канцерогених обољења расти у деценијама пред нама. За последњих 15 година од НАТО уранијума је умрло – према наведеним проценама независних комисија – најмање 150 хиљада до максималних милион и 200 хиљада људи, а статистички гледано у Србији се због НАТО геноцида сваке године сахрани неколико „сребреница“ и реч је о геноциду који траје и који Србија живи и преживљава.

Радио Слободна Европа се очигледно без имало срама ставила у службу западних центара који желе да фалсификују историју ових простора у циљу прикривања геноцида који је спровела и који и дан данас спроводи НАТО алијанса над српским народом.

Монструозно НАТО бомбардовање српског народа на територији бивше Југославије је без сумње убедљиво највећи геноцид на тлу Европе после Другог светског рата, он још увек траје и прети да буде највећи геноцид на тлу Европе 20. и 21. века, а у односу на њега још увек неразјашњена Сребреница би се могла окарактерисати „малим инцидентом“.Оставите одговор