Слиједе полуфинала у Купу Либертадорес

Пењарол и Серо Портењо изашли су ноћас као укупни побједници из реванш мечева четвртифинала и пласирали су се у полуфинале гдје их чекају Велез Сарсфилд, односно Сантос. Универсидад Католика је на свом терену дочекала Пењарол који је донио побједу од 2:0 из Монтевидеа. Имала је чилеанска екипа резултат који је води у продужетке. Мензес је […]

петак, мај 20, 2011 / 18:01

Пењарол и Серо Портењо изашли су ноћас као укупни побједници из реванш мечева четвртифинала и пласирали су се у полуфинале гдје их чекају Велез Сарсфилд, односно Сантос.

Универсидад Католика је на свом терену дочекала Пењарол који је донио побједу од 2:0 из Монтевидеа.

Имала је чилеанска екипа резултат који је води у продужетке. Мензес је у 20. минуту довео домаће у вођство, да би у другом дијелу Гутјерез постигао гол који је дао наду Католици да би могла да прође даље. Ипак кобан је по екипу из Сантијага био 84. минут када је Фабиан Естојаноф донио пролаз Уругвајцима.

Јагуарес је дошао на мегдан Серо Портењу са надом да може да преокрене неповољан резултат из првог меча. Није у томе успио пошто је на 1:1 из прве утакмице Портењо додао још један гол у 71. минуту, који постиже Карлос Бенитез.

Тако ће Серо Портењо играти против Сантоса, док ће Пењарол двомеч играти против Велез Сарсфилда.Оставите одговор