Гаврило у Линцу

Представа Гаврило Градског позоришта Јазавац која се игра од 2007. и једна је од најигранијих представа ГПЈ позвана је да гостује 21.05.2011.године у Маестро театар у Линцу.Ово је 4.гостовање ГПЈ у у Маестро театар у Линцу. О квалитету ове представе говори и податак да је до сада одиграна 25 пута у већини градова РС и […]

петак, 20 маја, 2011 / 17:31

Представа Гаврило Градског позоришта Јазавац која се игра од 2007. и једна је од најигранијих представа ГПЈ позвана је да гостује 21.05.2011.године у Маестро театар у Линцу.Ово је 4.гостовање ГПЈ у у Маестро театар у Линцу. О квалитету ове представе говори и податак да је до сада одиграна 25 пута у већини градова РС и БИХ.

Актуелни проблеми глумаца и умјетника уопште, занимљива су и интригантна тема која је присутна широм планете. У овој комедији преплићу се разне муке и препреке до којих долазе ови млади људи, сви на почетку своје глумачке каријере.

Да би им живот постао још компликованији, Фаусто у свом дјелу, веома мудро уводи дјевојку која мушку четворку пријатеља врло вјешто заведе, а да ниједан од њих не зна за оног другог. Како би нарушио монотонију глумачких проблема, увијек присутан љубавни заплет, представља једно велико освјежење и уз све даје посебан младалачки шарм овом дјелу.