Скупштина Србије: Опозиција тражила расправу о Косову

Посланици опозиционих партија тражили су да Скупштина Србије данас расправља о ситуацији на сјеверу Косова умјесто о предложеној теми. Захтјев одбијен. Представници Демократске странке оптужили су опозицију за политичку злоупотребу Косова. Посланици ЛДП, СРС, ДСС и НС затражили су, поводом најновијих догађаја на Косову да хитно буде сазвана седница скупштинског Одбора за одбрану и безбједност. […]

четвртак, октобар 20, 2011 / 15:16

Посланици опозиционих партија тражили су да Скупштина Србије данас расправља о ситуацији на сјеверу Косова умјесто о предложеној теми. Захтјев одбијен.

Представници Демократске странке оптужили су опозицију за политичку злоупотребу Косова.

Посланици ЛДП, СРС, ДСС и НС затражили су, поводом најновијих догађаја на Косову да хитно буде сазвана седница скупштинског Одбора за одбрану и безбједност.

Посланици опозиције сматрају да парламент данас, имајући у виду да је Кфор почео са уклањањем барикада, не треба да расправља о предложеном закону о забрани бактериолошког и токсичког оружја.

На инсистирање посланика опозиционих странака да парламент не расправља о предложеном закону, већ о ситуацији на Косову и Метохији, председавајућа седницом Гордана Чомић саопштила је да ће сједница тећи онако како је планирано.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор