Симић са борцима Батаљона Судоплатов – Утврдили смо линију, украјинска војска неће проћи

У Запорошкој области, Дани(ј)ел Симић је разговарао са борцима батаљона Судоплатов, названог према чувеном руском обавјештајцу, који је одговоран за смрт Лава Троцког у Мексику.

понедељак, мај 22, 2023 / 15:46

Овом борцу који даје изјаву у име батаљона, нећемо рећи ни позивно, односно кодно име, као ни локацију гдје смо обавили разговор. Она је угрубо – Запорошка област.

Ово је такав рат, а Фронтал.РС преноси стање на фронту са оне стране, са које нам допуштају да прођемо и разговарају са нама с уважавањем.

Гуглајте ћирилицом!

Уколико не знате руски или га баш никако не разумијете, а нисте у прилици да укључите превод или вам је диоптрија отишла у минус, оли плус:

Видјели сте слике у гдје у Украјини људима дијеле војне позиве, како их развлаче по улици?
Шта је ваша порука тим људима?

Грађанима Украјине, које насилно приморавају да иду у рат, поручујем да је у току физичка ликвидација украјинског народа. Мушкарце физички приморавају да узму учешћа у рату.

Мушкарци, замислите се. Не узимајте здраво за готово све што вам кажу власти. Сјетите се тога што су нас учили очеви, прадједови, дједови: Ми смо један народ и увијек смо били један народ.

Вас тјерају да извршавате незаконита наређења и убијате своје сад бивше суграђане. Но то не мијења то да смо браћа.

Доћи ће вријеме када ћемо сва непријатељства међу нама, окренути према нацистичкој идеологији и свима који у томе узимају учешћа.

Да ли је на фронту било таквих активности, да би могли рећи да је контраофанзива започела?

Контраофанзива се широко најављује у медијима, плаше људе и подижу атмосферу. Проводили смо мјере евакуације цивила, припремали смо то.

Но, за све становнике Запорошке области, који су остали са нама у Руској Федерацији, не брините се – све је под контролом.

Линија је утврђена, украјинска војска неће доћи овдје. Ми ћемо побиједити, непријатељ ће бити уништен безусловно.Оставите одговор