СДС: Нико није тражио да га хапсе у Србији, Додик се игра ријалитија

Милорад Додик потврда је да је једино у чему је досљедна ова партија сијање лажи, мржње и подјела. Већ одавно, СНСД умјесто политичког укрштања аргумената јавности нуди језик примитивизма и блата што су, уз бескурпуозну пљачку, једине њихове тековине.

петак, јануар 26, 2018 / 18:57

Жалосно је да су људи који врше власт у Републици Српској, испред Додикове партије, пали на тако низак ниво какав још само можемо видјети у разним "Фармама" и "Паровима".

Такође, позивамо СНСД-Милорад Додик да прочитају данашњи "Еуроблиц" у којем је Министарство правде Србије јасно потврдило да нико из БиХ није тражио никакво хапшење Милорада Додика, него само провјеру финансијских трансакција. Више нема дилеме да је Милорад Додик поново лагао Србију, манипулишући и желећи од себе да направи жртву, али и да скрене пажњу са чињенице да око себе окупља лица из криминалног миљеа зарад обрачуна са неистомишљеницина. Уосталом, питамо Додика, чега се плаши?

Ако није било прања новца и малверзација око куповине виле на Дедињу, зар управо његов интерес није да институције кажу да је "чист"!? Чему толика нервоза и страх? Зар за Додика и ине функционере не важе исти закони који важе и за друге грађане Републике Српске, или пак признаје да влада по Лујевој максими: "Држава то сам ја!"

Умјесто што јавност забавља разним недоличним представама, путем јавног сервиса којег је узурпирао и претворио у приватну телевизију једног лица, Додик и његова партија би требало да одговоре: ко је крив за пропаст три банке и Робних резерви; афере "Пољопривредна школа", "Унис" Дервента; ко је одговоран за стање у здравству, уништена јавна предузећа, проћердане паре од продаје "Телекома РС"; ко је одговоран због ниских пензија, огромних дугова, затворених школа?Оставите одговор