РТРС откупила права на фудбалске преносе Србије

Радио Телевизија Републике Српске с поносом вас обавјештава да је управо закључила договор са Европском фудбалском унијом и откупила права за емитовање квалификација за Европско првенство 2016 и за квалификација за Свјетско првенство 2018 за територију Босне и Херцеговине. РТРС ће у директном преносу приказивати све мечеве, које фудбалска репрезентација Србије буде играла у ове […]

четвртак, април 3, 2014 / 15:47

Радио Телевизија Републике Српске с поносом вас обавјештава да
је управо закључила договор са Европском фудбалском унијом и откупила права за емитовање квалификација за Европско првенство 2016 и за квалификација за Свјетско првенство 2018 за територију Босне и Херцеговине.

РТРС ће у директном преносу приказивати све мечеве, које фудбалска репрезентација Србије буде играла у ове двије фазе квалификација, а то је минимално 20 утакмица.
Први квалификациони круг за Евро 2016. креће у септембру ове године, а прва квалификациона утакмица Србије је 11. октобра против Јерменије. Прије тога репрезентације Србије одиграће пријатељски сусрет са Француском 7.септембра.

Комплетан распоред утакмица фудбалске репрезентације Србије у квалификацијама за ЕУРО 2016, које ћете пратити на програму Радио Телевизије Републике Српске:

07.09.2014. – 20:45 – Србија – Француска – пријатељски сусрет

11.10.2014. – 18:00 – Јерменија – Србија

– 20:45 – Србија – Албанија

– 20:45 – Србија – Данска

– 20:45 – Португалија – Србија

– 20:45 – Данска – Србија

– 20.45 – Србија – Јерменија

– 20.45 – Француска – Србија – пријатељски сусрет

– 20.45 – Албанија – Србија

11.10.2015. – 18.00 – Србија – Португалија0 КОМЕНТАРА

 1. Паменије би им било да су те паре уложили на изгрању једне фабрике, на пример хидролектране а не на азлуђивање и заглупљивање омладине, само им још фали да поред тих утакмица отворе и кладионице и у ти игру убаце 200.000 незапослене омладине са бироа. Уместо да дижу револуцију и притискају власт да гради фабрике где би имали радити нека само глеају те идитолуке од утакмице и биће пресрећни, кад им победи нека будалетина за коју су навијали и кладили се.
  Само напред у пропаст, што брже, што директније, незаистављиво.

 2. Glas Naroda, 03.04.2014. 18:47:28 [111049]
  Паменије би им било да су те паре уложили на изгрању једне фабрике…
  …да покушам да наставим…јер сама тема и не завређује неки коментар.

  Познат је наш скоројевићки ментални склоп, по принципу кад ти неко тражи прст ти му нудиш цијелу руку, па како год га назвали.
  Како која идеологија долази трчимо да будемо за два копља испред.
  Већи комунисти од комуниста, већи капиталисти од капиталиста, већи европејци од европејаца, већи поборници идеје NWO од самих идеолога…и у том додворавању се никада не пита за цијену.

  Кога брига за рад, за фабрике, за образовање, за омладину, за нацију…
  Математички и перфидно је издвојен један мали проценат који треба да ужива у изобиљу….осталима је намењена улога згубидана, заглупљивање, продаја магле, навијачки менталитет,тихо нестајање,АКО ИМ СЕ НЕ СВИЂА НЕКА СЕЛЕ…,јер ОНИ и само ОНИ су „одабрани“, они тобож припадају елити овог човечанства.

  „Ovaj sistem je apsolutno disfunkcionalan. Raspoloživi resursi se ne koriste onako kako bi trebalo, a ekonomija nije osmišljena kako bi se zadovoljile ljudske potrebe. Sve što se događa nije došlo naglo, kao tornado, nego je rezultat namerne politike, koju vodi poslednjih nekoliko generacija. To je politika koja će sigurno dovesti do urušavanja američke i drugih ekonomija i koja će pogoditi ogromnu većinu stanovništva”, tvrdi Čomski.

 3. Ћоравом ку..у и длаке сметају! Свима којима је овим угрожен национални интерес,а видим пуно их се таквих накотило, могу слободно да гледају њима домаће телевизије, попут курватске или педеративне – на њима се боље акцентира и имају бољи осјећај за ситуацију на терену, па чак и разумљивији језик! И што је најважније – нису режимске! И некако су културније! И на њима нема Срба!

 4. Све ове државице из нашег региона су створиле какав такав бренд са својом телевизијом, само оно говно од РТРС-а нама ни за шта не служи. Црна Гора је направила солидну презентацију кроз серију „Будва на пјену од мора“, гледљиво је, Србија има занимљиве двије серије „Вратиће се роде“ и овај серијал око Монтевидеа, оне Бајићеве сељане не убрајам ни у шта значајно. Хрватска има „Битанге и принцезе“, Федерална телевизија је створила „Луд, збуњен, нормалан“, само она дебилана РТРС није у стању никад ништа да осмисли ни направи. Како је пала у руке Додика и његових сељака ни временску прогнозу не умију да саставе, а камоли шта друго.

Оставите одговор