12:44 Тужилаштво БиХ "преузело" случај Давида Драгичевића, али не истражује убиство, него повреду службене дужности12:34 Мјешовити тим: Министрица Давидовић обишла фудбалере са Дауновим синдромом12:30 Је ли могуће да ће коначно неко одговарати: Вишковић тражи одговорне за уништење 1.300 вакцина у Приједору12:19 Република Српска и Покрајина Војводина - специјално и паралелно управљање отпадом (провјерите јесу ли портпароли то добро превели у загради)09:59 Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака09:36 Фолклор у Хрватској: Јесте ли згрожени?08:18 Стоп лицемјерју: Српска и Србија се слажу са Хрватским поштама!19:21 ПДП након партијског састанка тражи од Вишковића да одговори да ли се Влада РС кришом задужила 800 милиона КМ17:05 Никола Дабић: Срдачан поздрав из Републике Српске за Шејлу Камерић16:46 Какву је приредбу припремила администрација Градског Сина Драшка за 22. април?

Романија: Организован први љетњи алпинистички камп

Горска служба спашавања "Јахорина", у тијесној сарадњи са Републичком управом Цивилне заштите Републике Српске, оранизовала је на Романији први љетњи алпинистички камп, који је окупио 15 полазника из РС и 10 њихових колега из Србије. "Ријеч је о седмодневном алпинистичким курсу који се од 25. септембра до 1. октобра одржава у подножју Романије на локалитету […]

уторак, 27 септембра, 2011 / 15:19

Горска служба спашавања "Јахорина", у тијесној сарадњи са Републичком управом Цивилне заштите Републике Српске, оранизовала је на Романији први љетњи алпинистички камп, који је окупио 15 полазника из РС и 10 њихових колега из Србије.

"Ријеч је о седмодневном алпинистичким курсу који се од 25. септембра до 1. октобра одржава у подножју Романије на локалитету Мајдана", изјавио је данас Срни шеф Горске службе спашавања "Јахорина " Миро Калем.

Он је подсјетио да су припадници ове службе истовремено и активни чланови јединице Републичке управе Цивилне заштите РС за спашавање са висина.

"Квалитет обуке наших алпиниста је на изузетно високом и професионалном нивоу, о чему свједочи и чињеница да су главни инструктори Бобан Миловановић из Србије и његов асистент Петар Шундерић", додао је Калем.Оставите одговор