Рајко Васић: Једна БХ адреса за Брисел је мртва прича

Сада је, ваљда, јасно и Европској Унији да у Брдусинама Насеобине нема једне адресе. И да је то сарајевска измишљотина. Сарај, Државотворци, Патриоте и Центрумаши, све ми више личи на средњовјековне алхемичаре. Четрнаест килограма жарике, два килограма балеге, квалитетне а не литане, и два сепета коре брезе, кувати десет дана, охладити и зелено смеђу рјеђину […]

петак, септембар 16, 2011 / 07:37

Сада је, ваљда, јасно и Европској Унији да у Брдусинама Насеобине нема једне адресе. И да је то сарајевска измишљотина.

Сарај, Државотворци, Патриоте и Центрумаши, све ми више личи на средњовјековне алхемичаре. Четрнаест килограма жарике, два килограма балеге, квалитетне а не литане, и два сепета коре брезе, кувати десет дана, охладити и зелено смеђу рјеђину одсути а на дну ће се појавити – злато.
Агресија, геноцид, државна влада, једна адреса. Папагајити двадесет година и ето Државе.

Тако данас и Онај Никшић, предсједник Нелегалне Владе Ф. Ми не тргујемо интересима државе. Није луд. Још увијек је исплатније трговати Хрватима. Хтјели су Државу направити од 8 милиона еура из ИПА фондова ЕУ.

ЕУ је понудила неку цркавицу од 88 милиона еура за разне пројекте у БиХ. Република Српска, као Страна Потписница, није дала сагласност на оне који јачају нелегално и непроцедурално установљене тзв заједничке институције.

А онда је Нелегална Влада Ф одбила све због Четири Усрана Пројекта и 8 милиона за Државу.

Бриселаши ће морати да се навикну на двије, три адресе у БиХ. И да кажу трима странама да аплицирају. Па ком обојци, ком опанци.

Јер ту Једну Адресу измислило је Сарајево. Што је, у ствари, друга адреса у БиХ. Јер би паре за Једну Адресу отишле на бошњачку, сарајевску, адресу. Тамо гдје су институције Једне Државе.

Дакле.

Дошло је до пара.

А кад дође до пара, дошло је и до гаћа.

Цар Држава је го.0 КОМЕНТАРА

  1. da,, da.88 miliona eura je za tebe rđo ljudska crkavica, jer ti šef samo za jedan „posao“lapi toliko.A, i ti imaš stotine miliona natopljenih krvlju i znojem „vašega“naroda .
    Neću da trošim vrijeme i riječi na tebe.Sve stane u :rajko vasić je generalni sekretar neofašističke stranke kojoj je cilj nestajanje srpskog naroda na ovom prostoru.Plaćenik je fešisističke njemačke i vatikana da radi za UUUU, da se bori , kao što on kaže, za trećUUUUUUUUUUUU adresu UUUU bih, na kojoj stanUUUUjUUUUU neofašisti.Na čelU sa NJIM.

  2. Dubravka Ugresic:
    Sve te drzave koje su stvorene na rusevinama Jugoslavije su mala, privatna,kriminalna poduzeca.
    Rat je bio potreban da bi se naprosto zgrabilo i onaj tko je rekao TKO JE JAMIO,JAMIO taj je izrekao najvecu istinu o ovim ratovima. Isle se jednostavno na to da bi se jamilo, s nekakvim nacionalnim ili politickim pokricem a ne iz nekakvih pustih ideala. Sada se sve to vidi i to je strasno jer nama, koji u tome nismo sudjelovali, to je ukralo zivote i pretvorilo ih u govna. Da ne govorim o onima koji su ostali bez zivota.

Оставите одговор