Професор универзитета \’\’Медитеран\’\’: Много лепа, бре, ова Македонија

Бивши саксофониста, и од данас почасни професор универзитета "Медитеран", указао је публици у Будви на пут богаства и просперитета који стоји пред Македонијом. "Ако имамо на уму да су наше разлике предност, ако нам је битнија будућност умјесто прошлости, отићићемо далеко. И будућност ће нам бити сјајна. А Македонија која је тако прелијепа ће да […]

понедељак, мај 23, 2011 / 13:58

Бивши саксофониста, и од данас почасни професор универзитета "Медитеран", указао је публици у Будви на пут богаства и просперитета који стоји пред Македонијом.

"Ако имамо на уму да су наше разлике предност, ако нам је битнија будућност умјесто прошлости, отићићемо далеко. И будућност ће нам бити сјајна. А Македонија која је тако прелијепа ће да се обогати", рекао је Клинтон.

Он је у једночасовном обраћању поручио да у животу не постоје једноставни одговори и да нико не зна шта ће се заправо догодити.

Док су збуњени слушаоци кришом погледивали око себе, већ након неколико секунди су схватили да је овакав лапсус најбоље утопити у један шармантан аплауз. И нису жалили дланова.

Још увијек немамо званичне реакције из БЈРЦГ, док се незванично у БЈРМ не крије задовољство због Клинтонове поруке, за коју кажу да је суштински тачна.

Пажљивији хроничари локалних политичко-естрадних дешавања као што је било ово у Будви ће примјетити да ово није први пут да високе званице имају проблема са идентификацијом имена БЈРЦГ. Сигурни смо да почасни професор универзитета "Медитеран" ипак прави разлику између БЈРЦГ и БЈРМ, те да би након елементарнијег упознавања имао довољно разлога да похвали љепоте и БЈРЦГ.Оставите одговор