Бања Лука: Двадесеттрогодишњак избоден ножем

Бањoлучка полиција ухапсила је Бањoлучане Ћирила Гаврића /19/ и малољетног В. Ђ. (16) због наношења тешких повреда суграђанину Џенану Јузбашићу (23) коме се љекари боре за живот, речено је Срни у полицији Републике Српске. Полиција је јутрос око 4.15 часова пронашла Јузбашића у Улици цара Лазара у Бањoj Луци са тежим повредама леђа, одмах је […]

понедељак, мај 23, 2011 / 14:09

Бањoлучка полиција ухапсила је Бањoлучане Ћирила Гаврића /19/ и малољетног В. Ђ. (16) због наношења тешких повреда суграђанину Џенану Јузбашићу (23) коме се љекари боре за живот, речено је Срни у полицији Републике Српске.

Полиција је јутрос око 4.15 часова пронашла Јузбашића у Улици цара Лазара у Бањoj Луци са тежим повредама леђа, одмах је превезен у Клинички центар Бања Лука гдје му је констатовано осам рана од убода ножем у леђа и гдје се доктори и даље боре за његов живот.

Према сазнању Срне у полицији, Гаврић и В.Ђ. су са Јузбашићем били испред маркета "Мики" у Улици цара Лазара у Бањој Луци након чега су се посвађали и потукли, а потом Јузбашића изболи ножем.0 КОМЕНТАРА

  1. Ето кад се две будале појебу па направе социјални проблем.

    Овo друштво неће моћи рјешити док се не побију у међусобним обрачунима.Браћа Гаврић су у Обилићеву добро познати криминалци:

    Јово и Ћиро http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/51140/lat/Sjekirom-tesko-povrijedio-vlasnika-kafica.html

    Јово и Санел http://okruznotuzilastvo-bl.com/documents/Optuznica%20T13%200%20KT%202725%2010.pdf

Оставите одговор