Приједор свечано наградио своје најбоље средњошколце

Градоначелник Приједора Слободан Јавор је поводом Дана града 16.маја наградио пригодним поклонима најбоље ученике приједорских основних и средњих школа у школској 2021/22.години . За њих 22 организован је пријем у градском позоришту гдје су им се обратили замјеник градоначелника Жарко Ковачевић и начелница Одјељења за друштвене дјелатности Моња Касаловић.

понедељак, мај 2, 2022 / 13:02

" Част нам је што можемо да угостимо, наградимо и признамо рад  свих  наших ученика основних и средњих школа који су постигли најбоље резултате у свом раду и желим да наставите да учите и да радите и да и даље будете понос нашег града".поручила је Касаловићева.

Замјеник градоначелника Жарко Ковачевић је окупљеним ученицима пожелио да  и  у даљем школовању наставе да буду овако успјешни.

" Ви сте стварно понос нашег града и ја лично, највише цијеним људе који воле знање и образовање и у име града вам честитам и останите такви какви јесте јер су добри ученици углавном и добри људи", поручио је Ковачевић.

Поводом овог пријема и мајских свечаности данас су у граду на више локација осванули и билборди као још један доказ колико је град поносан на своје најбоље ученике.Оставите одговор