Изложба Мрвица у приједорској галерији

У приједорској галерији " Сретен Стојановић" вечерас је отворена изложба фотографија дјечијег фотографа Ленке Келеман под називом " Ми за њих" односно "Мрвице од рођења и борбе за живот до одраслих људи".


Јунаци Пете козарске бригаде на пријему у Граду Приједору

Замјеник градоначелника Приједора Жарко Ковачевић организовао је пријем за припаднике Пете козарске бригаде поводом одликовања Медаље Петар Мркоњић које је припадницима ове бригаде уручила предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.


Саничани: Градска управа Приједор контролише излов рибе

Замјеник градоначелника Приједора Жарко Ковачевић најавио је данас да у понедјељак, 8. новембра, у рибњаку "Саничани" у стечају почиње излов који ће контролисати Градска управа. Ковачевић је навео да ће излов вршити радници овог предузећа у стечају уз три-четири човјека која ће делегирати Градска управа ради контроле самог излова.


Мрвице код замјеника градоначелника Приједора

Замјеник градоначелника Приједора Жарко Ковачевић организовао је данас пријем за представнице Удружења родитеља пријевремено рођене дјеце "Мрвице". Испред Удружења пријему су присуствовале Јелена Ћетковић, предсједница Скупштине удружења и Тамара Тркуља, Приједорчанка и мајка пријевремено рођених близанаца.Лични разлози: Градоначелник Приједора поднио оставку, замјењује га Жарко Ковачевић

Далибор Павловић званично је данас поднио оставку на мјесто градоначелника Приједора. Предсједник Скупштине града Мирсад Дуратовић потврдио је да је Павловић, на прописаном формулару Централне изборне комисије БиХ, јутрос потписао да подноси оставку.