Спорогорећи штапин: Бегић носи пламен ријалитија у Приједор и тужи замјеника градоначелника

Иван Бегић поднио је данас приједорском Окружном јавном тужилаштву кривичну пријаву против замјеника градоначелника Приједора Жарка Ковачевића због, како је навео, јавног изазивања и подстицања на насиље и мржњу, речено је Срни у овом тужилаштву.


Приједор свечано наградио своје најбоље средњошколце

Градоначелник Приједора Слободан Јавор је поводом Дана града 16.маја наградио пригодним поклонима најбоље ученике приједорских основних и средњих школа у школској 2021/22.години . За њих 22 организован је пријем у градском позоришту гдје су им се обратили замјеник градоначелника Жарко Ковачевић и начелница Одјељења за друштвене дјелатности Моња Касаловић.


Браво за Жарка: Приједор неће организовати прославу Нове године, паре ће отићи за лифту центру Сунце

Прослава Нове године у организацији Градске управе Приједор отказана је због трошкова који нису били планирани када се кренуло у организовање овог догађаја, рекао је данас замјеник градоначелника Жарко Ковачевић.


Изложба Мрвица у приједорској галерији

У приједорској галерији " Сретен Стојановић" вечерас је отворена изложба фотографија дјечијег фотографа Ленке Келеман под називом " Ми за њих" односно "Мрвице од рођења и борбе за живот до одраслих људи".Јунаци Пете козарске бригаде на пријему у Граду Приједору

Замјеник градоначелника Приједора Жарко Ковачевић организовао је пријем за припаднике Пете козарске бригаде поводом одликовања Медаље Петар Мркоњић које је припадницима ове бригаде уручила предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.Саничани: Градска управа Приједор контролише излов рибе

Замјеник градоначелника Приједора Жарко Ковачевић најавио је данас да у понедјељак, 8. новембра, у рибњаку "Саничани" у стечају почиње излов који ће контролисати Градска управа. Ковачевић је навео да ће излов вршити радници овог предузећа у стечају уз три-четири човјека која ће делегирати Градска управа ради контроле самог излова.


Мрвице код замјеника градоначелника Приједора

Замјеник градоначелника Приједора Жарко Ковачевић организовао је данас пријем за представнице Удружења родитеља пријевремено рођене дјеце "Мрвице". Испред Удружења пријему су присуствовале Јелена Ћетковић, предсједница Скупштине удружења и Тамара Тркуља, Приједорчанка и мајка пријевремено рођених близанаца.


Лични разлози: Градоначелник Приједора поднио оставку, замјењује га Жарко Ковачевић

Далибор Павловић званично је данас поднио оставку на мјесто градоначелника Приједора. Предсједник Скупштине града Мирсад Дуратовић потврдио је да је Павловић, на прописаном формулару Централне изборне комисије БиХ, јутрос потписао да подноси оставку.