Приједор: Подршка повратку

Општина Приједор расписала је јавни позив за кориштење средстава за подршку повратка и за одрживи повратак, за шта је из овогодишњег буџета намијењено 80.000 КМ. По 20.000 КМ предвиђено је за адаптацију и реконструкцију стамбених јединица, набавку пластеника, набавку стеоних јуница и изградњу или адаптацију штала, а максималан износ по кориснику је 2.000 КМ. Комисија […]

четвртак, мај 12, 2011 / 10:46

Општина Приједор расписала је јавни позив за кориштење средстава за подршку повратка и за одрживи повратак, за шта је из овогодишњег буџета намијењено 80.000 КМ.

По 20.000 КМ предвиђено је за адаптацију и реконструкцију стамбених јединица, набавку пластеника, набавку стеоних јуница и изградњу или адаптацију штала, а максималан износ по кориснику је 2.000 КМ.

Комисија за додјелу буџетских средстава за подршку повратку и одрживи повратак може повећати или смањити ставке у зависности од броја пријављених.

Право учешћа имају повратници у општину Приједор који до сада нису добили средства из овог програма, а који испуњавају опште и посебне критеријуме назначене у јавном позиву.

Пријаве, обрасци и остале информације могу се добити на инфо-пулту општинеОставите одговор