Пријатељи Кубе: Друг предсједник у радној посјети Србији

Aко нисте знали код нас живи и дјелује Удружење бх-кубанског пријатељства. Другови чланови су послали саопштење које овом приликом објављујемо. Овим путем Вас обавјештавамо да је предсједник Удружења босанскохерцеговачко-кубанског пријатељства друг Сеад Халиловић у сриједу 13.02.2013.године боравио у радној посјети Београду, Република Србија, гдје је присуствовао предавању ˝Индијске лагуне и плажа Варадера˝ из циклуса `Куба, […]

уторак, фебруар 19, 2013 / 17:45

Aко нисте знали код нас живи и дјелује Удружење бх-кубанског пријатељства. Другови чланови су послали саопштење које овом приликом објављујемо.

Овим путем Вас обавјештавамо да је предсједник Удружења босанскохерцеговачко-кубанског пријатељства друг Сеад Халиловић у сриједу 13.02.2013.године боравио у радној посјети Београду, Република Србија, гдје је присуствовао предавању ˝Индијске лагуне и плажа Варадера˝ из циклуса `Куба, тиркиз Кариба`, предавача-публицисте Марије Савин, које се одржало у Малој сали Коларчеве задужбине.

По окончању предавања уприличен је сусрет предсједника Халиловића са потпредсједником и секретаром београдског Друштва српско-кубанског пријатељства, друговима Светозаром и Зорицом Добријевић Дабић.

Обе стране су изразиле задовољство због одличних и пријатељских односа двије организације, а разматране су и могућности унапређења међусобне сарадње између Друштва српско-кубанског пријатељства из Београда, Република Србија и Удружења босанскохерцеговачко-кубанског пријатељства из Бањалуке, Босна и Херцеговина/Република Српска.

Претходно, истог дана предсједник Халиловић се састао и са сестрама Николић из Грачанице са Косова, тренутно настањеним у Београду, којима је пренио изразе пуне солидарности.

Оба сусрета су протекла у изузетно пријатељској атмосфери.

(Сектор за публикације и информисање)Оставите одговор