Поново митинг Напредњака

Александар Вучић рекао да ће та странка 16. априла у Београду организовати митинг који ће бити "одлучујући за будућност Србије". Вучић очекује да ће бити више људи него на митингу 5. фебруара. Српска напредна странка одржаће 16. априла у Београду митинг, уколико власт прије тога не распише ванредне парламентарне изборе, рекао је замјеник предсједника те […]

уторак, март 1, 2011 / 22:47

Александар Вучић рекао да ће та странка 16. априла у Београду организовати митинг који ће бити "одлучујући за будућност Србије". Вучић очекује да ће бити више људи него на митингу 5. фебруара.

Српска напредна странка одржаће 16. априла у Београду митинг, уколико власт прије тога не распише ванредне парламентарне изборе, рекао је замјеник предсједника те странке Александар Вучић који је оцијенио да ће то бити "одлучујући за будућност Србије".

"То ће бити велики народни скуп, одлучујући за расписивање ванредних парламентарних избора и промјене у Србији", рекао је Вучић на конференцији за новинаре.

Вучић је истакао да ће тог или тих дана бити донијета коначна одлука када ће бити расписани ванредни парламентарни избори у Србији јер, како је оцијенио, Србији су неопходне промјене, а не реконструкције и замајавање грађана.

"Ми желимо да апелујемо на власт да се уразуми", рекао је Вучић додајући да ће на скупу бити много више људи него на митингу СНС-а, одржаном 5. фебруара у Београду.

Коалициони партнер напредњака, Нова Србија, саопштила је да се спрема за митинг у априлу.

Потпредсједница те странке Дубравка Филиповски оцијенила је да најновије истраживање јавног мнења агенције "Фактор плус", по којем коалиција окупљена око СНС-а има пет одсто више подршке бирача од Демократске странке, ствара проблем владајућој коалицији.

Потпредседник Нове Србије Јован Марић рекао је да та странка има нови прогарам изласка из кризе и да он подразумијева и то да се равномјерније дијели оно што овог тренутка има сиромашна Србија.

"Будите сигурни да ћемо ми који имамо личну скромност када дођемо на власт исправити те социјалне неправде", рекао је Јован Марић.0 КОМЕНТАРА

  1. Испрофанисани су, ослабљени одласком Делића, проваљена им је прича коју су тако дуго скривали, и сад се чупају и убише се доказујући да су опозиција!
    ЈАДНО

    -вратите коментарисање са логовањем-

Оставите одговор