Појачања за Звезду стижу из Загреба

Велика реконструкција Звездиног тима могла би да крене из загребачког Динама, одакле би, према писању појединих хрватских медија, на Маракану могли да дођу искусни Аргентинац Куфре, и суперталентовани нападач Андреј Крамарић. На другој страни, пут Загреба би кренуо Ли Ади. Ли Ади за Куфреа и Крамарића, овако би, према најавама појединих хрватских медија, могао да […]

недеља, мај 15, 2011 / 18:09

Велика реконструкција Звездиног тима могла би да крене из загребачког Динама, одакле би, према писању појединих хрватских медија, на Маракану могли да дођу искусни Аргентинац Куфре, и суперталентовани нападач Андреј Крамарић. На другој страни, пут Загреба би кренуо Ли Ади.

Ли Ади за Куфреа и Крамарића, овако би, према најавама појединих хрватских медија, могао да изгледа резултат трампе између загребачког Динама и Црвене звезде.

Како преноси спортал.хр, Динамо је веома заинтересован за Адија, кога Звезда не би пустила за мање од милион и по евра, што је у овом тренутку превише за загребачки клуб.

Ипак, осим новца, Динамо би Звезди могао да понуди младог нападача, најбољег у историји Динамове омладинске школе, Андреја Крамарића.

Тренер "црвено-белих" Роберт Просинечки раније није штедео хвалоспеве на Крамарићев таленат, и одавно је рекао да би волео да га види на "Маракани". Овај прелазак би олакшала чињеница да је Крамарић незадовољан статусом у Динаму.

Са друге стране, Ли Ади, иако је најбољи дефанзивни играч, због недисциплине прави велике проблеме екипи, а Просинечки и даље не може да му опрости кашњење, после наступа за репрезентацију.

Ако се овоме дода чињеница да би ускоро на "Маракану" требао да стигне и искусни дефанзивац Динама, Аргентинац Куфре, који је одбио наставак сарадње са "модрима", јасно је да би Просинечки овим потезом рijешио многе проблеме, посебно у задњој линији.

"Куфре је играч којег би волео да доведем. Наиме, за месец и по играмо квалификације за Лигу Европе, а ја у задњем реду имам прилично неискусне играче. Крамарић би такође појачао конкуренцију", рекао је Просинечки за спортал.

Ипак, о овим нагађањима коначну ријеч ће имати предсједник клуба, Владан Лукић, док није занемарива ни реакција навијача.Оставите одговор