ПДП ускоро излази са именом кандидата за градоначелника Бање Луке

Предсједништво ПДП-а задужило је руководство партије, предсједника, почасног предсједника и четири потпредсједника партије из Бањалуке да у наредних 15 дана предложе кандидата за градоначелника на локалним изборима.

петак, фебруар 23, 2024 / 11:15

Приједлоге треба доставити бањалучком Градском одбору и Предсједништву у складу са статутом партије.

Предсједништво ПДП-а сматра да процес припрема за локалне изборе иде очекиваном динамиком и задужује предсједнике регионалних одбора да, у сарадњи са градским/општинским одборима, до краја априла припреме приједлоге кандидата за начелнике, градоначелнике и одборничке листе, саопштено је из ПДП-а као један од закључака јучерашње сједнице Предсједништва странке.

Предсједништво тражи да се до 15. априла спроведу планиране саборске активности на општинском/градском нивоу, укључујући Сабор у Бањалуци.

У Предсједништву сматрају да било какво јавно коментарисање унутарстраначких процеса наноси штету партији и тражи да се сви функционери ПДП-а придржавају одлука органа партије, те да се уздрже од изјава, објава те било каквих јавних полемика у вези са питањем избора кандидата за локалне изборе и других партијских одлука.Оставите одговор