Партизан шампион Слохокеј лиге

Хокејаши Партизана освојили су титулу у Слохокеј лиги пошто су у Леденој дворани Пионир побиједили Олимпију из Љубљане са 4:0 и дошли до треће побједе у финалној серији, за укупно 3:1. Голове за црно-беле постигли су Марко Коваћевић у 26. и 59. минуту, Немања Вучуревић у 29. и Марко Сретовић у 45. Ледена дворана Пионир, […]

среда, март 2, 2011 / 21:22

Хокејаши Партизана освојили су титулу у Слохокеј лиги пошто су у Леденој дворани Пионир побиједили Олимпију из Љубљане са 4:0 и дошли до треће побједе у финалној серији, за укупно 3:1.

Голове за црно-беле постигли су Марко Коваћевић у 26. и 59. минуту, Немања Вучуревић у 29. и Марко Сретовић у 45.

Ледена дворана Пионир, чији је капацитет две хиљаде сједишта, била је испуњена до последњег мјеста, док је испред дворане остало још око двије стотине навијача Партизана. Они су утакмицу посматрали кроз прозоре хале.

У првој трећини најбољу шансу пропустио је капитен Партизана Марко Миловановић, када је изашао сам пред гостујућег голмана. Црно-бели су у тој деоници два пута погодили оквир гола, а играчи Олимпије једном.

У других 20 минута домаћи тим је ушао агресивније и са два гола наговијестио новог шампиона Слохокеј лиге.

Најпре је Ковачевић био прецизан после соло акције, а онда и Вучуревић ударцем са дистанце.

Другу дионицу обиљежила је и чврста игра црно-белих у одбрани. Играјући на ивици инцидента успјели су да се неколико пута одбране у ситуацијама када су имали играча мање.

Последњи период утакмице Партизан је искористио да удвострући предност. Прво је на асистенцију Марка Миловановића прецизан био Сретеновић, а потом је друг пут на мечу погодио Ковачевић.

Последњи судијски звиждук био је знак да у вис полете кациге нових шампиона, који су затим запјевали заједно са навијачима.

Партизану је ово било друго учешће у Слохокеј лиги. Прошле сезоне београдски клуб је поражен у финалу од Марибора.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор