11:56 Кино, а да ли Козара: Саопштење Драгана Милановића из 2022. против идејног рјешења Драшка Станивуковића из 2020. (ВИДЕО)11:48 Стевандић: Шмит даје крила бошњачком екстремизму   11:46 Специјално и паралелно: Љетна школа Универзитета умјетности из Београда - у западној српској престоници11:32 Дигитална доминација САД: Међународна унија за телекомуникације може постати америчка!11:08 Није задовољан: Најодговорнији за стање у судству (Халил Лагумџија) се просто нада11:04 Вучић из Ивањице: Ово је увезена криза, зато ми морамо бити јединствени11:01 Марко Ковач у преводу: Темељни споразум са СПЦ нас је довео на власт, неће нам је угрозити10:58 Кризни штаб због несташице воде у Бањој Луци - 90 одсто насеља није жедно10:54 Дачић: Савјет Европе тргује територијалним интегритетом Србије, а тобоже штити Украјински10:22 Цвијановићка други дан у Љубљани, на позив Савеза Срба Словеније

Отворено дјечије игралиште у Брезичанима

Градска управа Приједор данас је отварањем дјечијег игралишта у Брезичанима наставила акцију уређења простора за наше најмлађе суграђане у свим дијеловима града гдје за то постоје потребе и адекватан простор.

субота, 14 маја, 2022 / 19:31

Секретар Културно-умјетничког друштва "Милан Егић" из Брезичана Жарко Малбашић изјавио је да су постављени нови елементи на дјечијем игралишту и уређени постојећи испред  оближњег друштвеног дома.

" Ово је велико насеље и раније док је било мање ових играчака долазило је доста дјеце, па се надамо да ће их сада бити још више", рекао је Малбашић.

Начелник Одјељења за друштвене дјелатности Моња Касаловић изјавила је , да је након прошле године и отварања 12 дјечијих игралишта, ово наставак те активности.

" И ове године започињемо исту акцију ` За срећно дјетињство` и након овог , у плану је изградња игралишта у оквиру Дјечијег вртића `Радост` и у другим насељима гдје за то постоји потреба", истакла је Касаловићева.

Директор ЈКП " Комуналне услуге" Далибор Грабеж је истакао да је ово предузеће одлучило да и у наредном перидоу буде активни учесник у овој акцији.

" Задовољство нам је да и ове године настављамо сарадњу са Градском управом и на припреми терена и уградњи ових дјечијих игралишта. Ми сами производимо ове елементе, тобогане , љуљашке и клацкалице и надам се да ћемо ове године и само донирати још два игралишта", рекао је Грабеж.

Ова активност је била дио програма обиљежавања Дана града Приједора, 16.маја.