Отворено дјечије игралиште у Брезичанима

Градска управа Приједор данас је отварањем дјечијег игралишта у Брезичанима наставила акцију уређења простора за наше најмлађе суграђане у свим дијеловима града гдје за то постоје потребе и адекватан простор.

субота, мај 14, 2022 / 19:31

Секретар Културно-умјетничког друштва "Милан Егић" из Брезичана Жарко Малбашић изјавио је да су постављени нови елементи на дјечијем игралишту и уређени постојећи испред  оближњег друштвеног дома.

" Ово је велико насеље и раније док је било мање ових играчака долазило је доста дјеце, па се надамо да ће их сада бити још више", рекао је Малбашић.

Начелник Одјељења за друштвене дјелатности Моња Касаловић изјавила је , да је након прошле године и отварања 12 дјечијих игралишта, ово наставак те активности.

" И ове године започињемо исту акцију ` За срећно дјетињство` и након овог , у плану је изградња игралишта у оквиру Дјечијег вртића `Радост` и у другим насељима гдје за то постоји потреба", истакла је Касаловићева.

Директор ЈКП " Комуналне услуге" Далибор Грабеж је истакао да је ово предузеће одлучило да и у наредном перидоу буде активни учесник у овој акцији.

" Задовољство нам је да и ове године настављамо сарадњу са Градском управом и на припреми терена и уградњи ових дјечијих игралишта. Ми сами производимо ове елементе, тобогане , љуљашке и клацкалице и надам се да ћемо ове године и само донирати још два игралишта", рекао је Грабеж.

Ова активност је била дио програма обиљежавања Дана града Приједора, 16.маја.Оставите одговор