Нови термини ВРМ Викенд фестивала

Заједница Вивиа Ран енд мор Викенд фестивала има неке измјене у програму, па обраћамо пажњу заинтересованим рекреативцима и љубитељима забаве.

субота, 14 маја, 2022 / 20:51

Нови термин одржавања Интерспорт Сцхоол Рун, МyБоок Цолор Фун Рун и Тропиц Бамбини Маратон, у оквиру "Вивиа Рун&Море Wеекенд” фестивала, је 20. мај (петак). Старт за све трке је на Тргу Крајине.

Окупљање учесника Тропиц Бамбини Маратона почиње у 17:00х, а старт је у 17:15х. Предшколци узраста од 2 до 5 година трче уз пратњу једног родитеља или старатеља. Дјеца узраста од 6 до 7 година трче уз пратњу тренера волонтера. Све их на циљу чекају полазници Музичког Атељеа Роцк Симфоније, Фазонкова дружина, експлозија навијачких емоција и одлична забава (18:00х). Медаље и поклоне спонзора неће добити само најбржи. Тркачке бројеве могуће је преузети до 19. маја (четвртак) у 20:00х, у књижари МyБоок.

Окупљање основаца и средњошколаца у оквиру Интерспорт Сцхоол Рун почиње у 17:30х, а старт је у 18:00х. Обухвата такмичења у различитим категоријама, за лични, одјељенски и школски резултат. Тим који покреће, у сарадњи са Интерспортом, наградиће и све учеснике посебно дизајнираним медаљама, музиком, смијехом, новим познанствима и свим бојама забаве у оквиру Цолор Фун Рун. Са нама ће бити и другари из Сервис центра "Дајте нам шансу – Звјездице." Проглашење побједника планирано је у 19:00х.

МyБоок Цолор Фун Рун старта у 19:30х, а окупљање учесника је 15 мин раније. Учествовати могу сви – од 7 до 107. Тркачке бројеве могуће је преузети до 19. маја (четвртак) у 20:00х, у књижари МyБоок. Бенд Ултразвук побринуће се за сјајну атмосферу на циљу.

Напомена: Пријаве за МyБоок Цолор Фун Рун и Тропиц Бамбини Маратон још су могуће, искључиво у књижари МyБоок. Пожурите! Број мјеста је ограничен.

Генерални спонзор фестивала је компанија за дистрибуцију и продају природне изворске воде "Вивиа". Партнери "Вивиа Рун&Море Wеекенд” фестивала су и Г-Дриве, Тропиц/Мој Маркет, Нектар, Интерспорт, МyБоок, Спорт Висион, клиника Свјетлост, Метромедиа Гроуп, делегација Европске уније у БиХ, Олимпијски комитет БиХ и сви који воле спорт и забаву.Оставите одговор