Опуштено: Цвијановић и Инцко, добра сарадња на провођењу реформских мјера

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и високи представник у БиХ Валентин Инцко истакли су данас да владе Српске и Федерације БиХ добро сарађују на провођењу реформских мјера с циљем стварања повољнијег привредног амбијента и привлачења домаћих и страних инвестиција. На састанку у Бањoj Луци разговарано је о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици […]

петак, фебруар 19, 2016 / 00:21

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и високи представник у БиХ Валентин Инцко истакли су данас да владе Српске и Федерације БиХ добро сарађују на провођењу реформских мјера с циљем стварања повољнијег привредног амбијента и привлачења домаћих и страних инвестиција.

На састанку у Бањoj Луци разговарано је о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској и БиХ, с нагласком на активности које се проводе у складу са Реформском агендом и Економском политиком Српске за 2016. годину.

Саговорници су размијенили мишљења о могућностима коришћења привредних и људских потенцијала у Републици Српској и региону с циљем поспјешивања економског развоја, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу. Високи представник у БиХ представио је новоименованог првог замјеника Бруса Бертона.0 КОМЕНТАРА

  1. Incko i on:
    – Slušaj, ti znaš dobro zašto smo te dovezli. Odradio si to, bolje i više nego što smo očekivali…. Naplatio si to onako kako smo se dogovorili, od svojih….

    -Da,., šta dalje? Slušam, sluga sam pokorni

    -I dalje tjreaj po starom, ostale su neke sitnice, sredi to, počisti grabovom metlom Srpsku, pogasi svjetlo, zalupi vrata , a onda kud koji mile moj….

    – Moj naklon i duboki guzoljub, her Inzko.

Оставите одговор