Од Вучића треба учити: Предсједник УС брани предсједника Србије од опозиције

Коментаришући изјаве неких лидера опозиције на рачун предсједника Србије, Александра Вучића, Предсједник Уједињене Српске, Ненад Стевандић, изјавио је да је невјероватно да било ко, а поготово лидери опозиције траже од предсједника Србије да износи њихово мишљење као своје, и да га користе за своје политичке циљеве.

субота, октобар 16, 2021 / 15:35

Неки од њих су знали да у парламенту Српске износе увреде на рачун функционера Србије а неки понављају ставове и захтјеве Бакира Изетбеговица да се Александар Вучић треба окренути против руководства Републике Српске. У ситуацији кад се бошњаци покушавају заједно са дјелом међународне заједнице иживљавати на Републици Српској, тражити од предсједника Србије да за такву кризу окриви руководство Републике Српске, говори само о циљевима опозиције, и скретању пажње са правог извора проблема.

Од Александра Вучића треба учити а не држати му придике и дјелити му савјете – изјавио је Стевандић.

Подршка из Трста

Уједињена Српска даје апсолутну подршку свом пријатељу Ивану Стоиљковићу и његовој политичкој странци Демократској партији Срба у Сјеверној Македонији. У Сјеверној Македонији се одржавају избори, тачније први круг локалних избора у недјељу, 17.октобра и надамо се одличном резултату Демократске партије Срба.

У Италији се одржава други круг избора 17. октобра. Подржавамо партије десног центра Сјеверну лигу и Форца Италију. Честитамо им на добрим резултатима у првом кругу и желимо им још бољи резултат у другом кругу избора.Српски народ не треба да заборави да је Сјеверна лига била против бомбардовања 1999. године, као и против независности такозваног Косова.

Предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић је боравио у Трсту у склопу подршке странкама Сјеверне лиге и Форца Италије. У оквиру те подршке састао се и разговарао са српском заједницом у Трсту.

Реализам у међународним односима је једини могући пут за мир и просперитет европског континента. Вријеме неолиберализма полако завршава заједно са временом униполарног свијета.Оставите одговор