Обустава саобраћаја на дионици од Приједорске петље до Трна

Због извођења радова на магистралном путу Бањалука – Градишка, од "Приједорске петље" до бензинске пумпе "Рогуљић", од 22.00 до 6.00 часова саобраћај ће бити потпуно обустављен, саопштено је Ауто-мото савез Републике Српске /АМС РС/. У вријеме обуставе, која ће трајати до 2. октобра, саобраћај ће бити преусмјерен на регионални пут Бањалука -Клашнице. Због деминирања терена […]

недеља, септембар 25, 2011 / 09:29

Због извођења радова на магистралном путу Бањалука – Градишка, од "Приједорске петље" до бензинске пумпе "Рогуљић", од 22.00 до 6.00 часова саобраћај ће бити потпуно обустављен, саопштено је Ауто-мото савез Републике Српске /АМС РС/.

У вријеме обуставе, која ће трајати до 2. октобра, саобраћај ће бити преусмјерен на регионални пут Бањалука -Клашнице.

Због деминирања терена до повремених обустава саобраћаја долазиће на путним правцима Брод – Шамац, у мјесту Клакари Доњи и Хаџићи – Зовик, те на путном правцу Шамац – Модрича, у мјесту Црквина, гдје је у току санација коловоза.

На путном правцу Бањалука – Јајце, на дионци Крупа – Бочац, изводе се радови на санацији камених косина и возила се пропуштају наизмјенично, једном коловозном траком.

Због санационих радова у тунелу "Чељиговићи" на путном правцу Сарајево – Пале саобраћај је и даље обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

На граничним прелазима за сада нема дужих чекања.Оставите одговор