Обреновић: Огорчени хапшењем српског витеза

ЧАЈНИЧЕ- Више стотина грађана данас је у Чајничу протестовало због хапшења генерала Ратка Младића, а међу окупљенима били су и становници сусједних горњодринских и општина са сјевера Црне Горе. На скупу су ношене заставе Борачке организације Републике Српске са Младићевим сликама и транспарентима на којима су биле исписане поруке – "Младић, наш херој", "Сви смо […]

уторак, мај 31, 2011 / 15:50

ЧАЈНИЧЕ- Више стотина грађана данас је у Чајничу протестовало због хапшења генерала Ратка Младића, а међу окупљенима били су и становници сусједних горњодринских и општина са сјевера Црне Горе.

На скупу су ношене заставе Борачке организације Републике Српске са Младићевим сликама и транспарентима на којима су биле исписане поруке – "Младић, наш херој", "Сви смо ми Ратко".

Предсједник општинске Борачке организације Небојша Обреновић истакао је да су "грађани огорчени хапшењем српског витеза и хероја, симбола српског отаџбинског рата", и нагласио да "кукавичка власт Србије није издржала притиске дијела међународне, окупаторске заједнице".

Окупљенима су се обратили и чланови Предсједништва БОРС-а, а у име породица погинулих бораца Милена Лазовић, мајка погинулог борца, која је истакла да јој "хапшење часног генерала Младића, тешко повређује старе ране за погинулим сином".

Током протеста у центру Чајнича, окупљени су се упутили у шетњу улицама града, а током овог скупа није било инцидената.Оставите одговор