Ново Грујић: Поново ме плагирају

Посљедња билборд кампања у којој је предсједник Републике Српске Милорад Додик монтиран као Карађорђе, још један је у низу копирање Нове Грујића – тврди Ново Грујић.

субота, септембар 24, 2011 / 08:53

Готово заборављени члан ДНС, некада народни посланик и страначки колега Миланка Михајлице додаје да је он први у изборној кампањи 2010. имао слоган "Црни Груја у борби против кабадахија", те патентирао нови стил страначког оглашавања, у коме се политичар идентификује са националним историјским јунаком

– Не знам да ли ова власт мисли да народ има тако кратко памћење. Зашто је Додик морао бити Карађорђе, зар није могао бити Синђелић, или Његош? Није, само да мени напакости. Сви знају да сам ја први Црни Груја, и да је ово чист плагијат моје кампање. Покренућу тужбу пред окружним судом у Бањој Луци, јер је плакат и кампања моје интелектуално власништво – вели Грујић, додајући да се то лако може доказати, јер не постоји маркетиншка агенција која би у вријеме предизборне кампање направила тако сулуд плакат.

Грујић додаје да ово није први пут да га Додик плагира, и подсјећа на случај крађе слогана који је Грујић имао 2008. у трци за првог човјека Бање Луке.

-СНСД је мој слоган "Заувијек Српска" само окренуо и добио "Српска заувијек". То је просто фрапантно. Шта је сљедеће у копирању Нове Грујића? Да Додик пређе у ДНС? Или да се Рајко Васић посвађа са Додиком, па пређе у НДС, које је тако олајавао?- не крије огорченост Грујић.

Бањолучка пивара негирала је да стоји иза нових билборда на којима је Милорад Додик представљен као вожд првог српског устанка Карађорђе Петровић, те да то нема никакве везе са њиховим тамним пивом Црни Ђорђе.

На здравље!0 КОМЕНТАРА

  1. И ви те га мало дали по њузу, и треба се опустити. Што се тиче АТВ, а ово еј неки њихов пројекат, све као урабно, а кусаџије се пиче. Гледам б92 на кабловској, људи иду са џет сетом и саут парком, неким хумористима своје продукције, и зона замфирова 2 пародија је ту. После ће атв и бн све ово од њих куповати

  2. Ново Грујић је прво учланио у радикале, а касније превео са собом у ДНС неке људе (чак и своје рођаке) обећавајући им посао. Сада их углавном избјегава на улици. Кад га је једна од тих особа питала кад ће испунити обећање и запослити их, он јој је рекао да се распита мало, да погледа по огласима.

    Шта им може кад нису читали Домановића? Док је оваца, биће и шишања. А кад видим колико оваквих прелетача има на нашој политичкој сцени чудим се како сви Срби нису прешли на ислам.

  3. Novo je imao originalnu ideju jer ko god je vidio plakat valjao se od smijeha. Jedino sto je bilo smjesnije u toj kampanji bio je Milanko Mihajlica. Kakva im je bila kampanja i koliko ih je narod ozbiljno shvatio pokazuje izborni rezultat. Popusili su obojica. Grujica sad nema nigdje u DNS, a Mihajlica je ostao jedini clan SRS i to ne zato sto je odan ideji vec zato sto je dozivotni predsjednik raspadnute stranke. Njemu je jedino to i vazno – biti predsjednik, pa makar to bila i firma u stecaju

Оставите одговор