Никшић: Протести против мањинске Абазовићеве владе коју подржава Ђукановић

Грађани су вечерас у Никшићу протестовали против најаве формирања мањинске владе, а лидер Демократа Алекса Бечић рекао је да су протести никад масовнији и достојанственији, а "мањинска влада никад климавија".

субота, фебруар 19, 2022 / 22:54

Бечић је истакао да све што се заснује на антидемократским принципима, обмани и превари, мора да се сруши као кула од карата.

Он је навео да се не смије дозволити "опасан преседан", да, како је навео, неко ко има "два одсто подршке" влада цијелом Црном Гором.

"Не дамо да се врати отимачина, распродаја, деградација, криминал и корупција. Не дамо ову дјецу и њихову будућност", поручио је Бечић.

Бечић је навео да би, да су хтјели да коалирају са Демократском партијом социјалиста, "отишли сами".

Потпредсједник Демократа Момо Копривица рекао је да из Никшића шаљу поруку да неће проћи прављење мањинске владе са ДПС-ом.

"Неће вам проћи повратак мафијаша на трон и криминалаца у институције. Неће проћи повратак тајкуна у буџет", рекао је Копривица.

На скуп под слоганом "устани.одбрани.побиједи." дошли су и посланици те странке Борис Богдановић и Владимир Мартиновић, као и министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић.

Окупљени су, након говора на Тргу Шака Петровића, кренули у шетњу градом, истом маршрутом куда си ишле и литије.Оставите одговор