Нема зиме за кловна: Алкалај постао чивија у УН

Генерални секретар УН Бан Ки Мун одабрао је бившег министра иностраних послова Свена Алкалаја за извршног секретара економске комисије УН за Европу (УНЕЦЕ), саопштено је данас на интернет страници свјетске организације. У саопштењу се подсјећа да је Алкалај био на функцији министра иностраних послова БиХ те да је био и амбасадор у Вашингтону и Бриселу. […]

петак, март 9, 2012 / 11:55

Генерални секретар УН Бан Ки Мун одабрао је бившег министра иностраних послова Свена Алкалаја за извршног секретара економске комисије УН за Европу (УНЕЦЕ), саопштено је данас на интернет страници свјетске организације.

У саопштењу се подсјећа да је Алкалај био на функцији министра иностраних послова БиХ те да је био и амбасадор у Вашингтону и Бриселу.

Није познато када ће Алкалај преузети нову дужност.0 КОМЕНТАРА

  1. Da, da Rakoviću. Trišićka on nije zarezivao nizašta, pa je od pasjaluka lajuckala. Eto, kao da će Zlaja biti manje trošali, kao da će manje raditi na našu štetu, ali on je mehkanijeg tkanja, protkan genima udvoričkim, pa će sa njom ponekada da popije kaHHvu, i pojede Halvu, a ona se onda zaboravi i ko je, i odakle je. Vjeru prodaje za veĆĆeru sa šefom.

  2. Zamjenica ministra vanjskih poslova BiH, Ana Trišić Babić, oštro je dementirala glasine da je pala u nesvijest i da su je polijevali vodom kada je čula vijest o izboru njenog bivšeg šefa, Svena Alkalaja, na visoku funkciju u UN-u.

    „Nije tačno da sam pala u nesvijest, pa samim tim nije ni bilo potrebe da me polijevaju vodom. Istina je da me vijest o izboru Alkalaja teško pogodila i duboko razočarala, ali nisam dozvolila da me emocije nadvladaju“, izjavila je Ana Trišić Babić novinarima „Nezavisnih novina“ i „Glasa Srpske“ koji su je posjetili u njenom stanu gdje se već dva dana oporavlja od pretrpljenog šoka.

    „Kada je otvorila vrata nismo je mogli poznati jer je na čelu imala vlažan peškir ispod kojeg su virili kolutovi krompira“, stoji u reporterskom izvještaju u kojem se također navodi da Ana „uprkos svemu nije klonula ni duhom ni tijelom mada se po naglašeno uvećanim podočnjacima vidi stvarna dubina emocionalne drama s kojom se bori posljednjih dana“.

    Uprkos vidljivom oporavku Ana Trišić-Babić nije mogla precizirati kada bi se mogla vratiti na posao.

Оставите одговор