Нема краја куповини Манчестер ситија!

У само недељу дана Арсенал је остао без двојице важних играча – Сеска Фабрегаса и Самира Нарија. Овај други, потврђено је данас, иде у Манчестер сити. У смирај прелазног рока, Сити је довео и Самира Насрија. То је потврђено на сајту Арсенала, где је саопштено да су договорени услови два клуба о трансферу 24-годишњег Француза. […]

уторак, август 23, 2011 / 21:45

У само недељу дана Арсенал је остао без двојице важних играча – Сеска Фабрегаса и Самира Нарија. Овај други, потврђено је данас, иде у Манчестер сити.

У смирај прелазног рока, Сити је довео и Самира Насрија. То је потврђено на сајту Арсенала, где је саопштено да су договорени услови два клуба о трансферу 24-годишњег Француза.

Насри је претходне три сезоне играо за Арсенал. Међутим, одбио је да продужи уговор са лондонским клубом, а после понуде Манчестер ситија (плата од 200.000 фунти недељно) било је јасно да ће га "тобџије" тешко задржати.

Енглески медији шпекулишу да је продат за 24 милиона фунти (око 27 милиона евра).

Да је у фудбалу све могуће говори и податак да је Насри јутрос тренирао са екипом Арсенала која се припрема за реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу шампиона против Удинезеа. Али, умјесто на југ Европе, Насри ће данас отићи на север Енглеске како би прошао медицинске прегледе у Манчестер ситију.

Манчестер је овог лета довео Стефана Савића, Гаела Клишија, Серхија Агуера, голмана Костела Постилимона (позајмица из Политехнике Темишвар) и Самира Насрија.Оставите одговор