Неле и Кустурица спремни да продрмају Кастел

Емир Кустурица и Но Смокинг Оркестра наступиће 9. јуна у 21 час на бањолучкој тврђави Кастел, а њиховим концертом свечано ће бити отворен Други фестивал медија "Медиафест”, у организацији "Метромедие”. Кустурица и “Но Смокинг Оркестра ", својим неконвенционалним наступима и необичном музиком, стекли су огроман број поклоника широм свијета, постали прворазредна атракција и, засигурно, до […]

среда, мај 25, 2011 / 21:23

Емир Кустурица и Но Смокинг Оркестра наступиће 9. јуна у 21 час на бањолучкој тврђави Кастел, а њиховим концертом свечано ће бити отворен Други фестивал медија "Медиафест”, у организацији "Метромедие”.

Кустурица и “Но Смокинг Оркестра ", својим неконвенционалним наступима и необичном музиком, стекли су огроман број поклоника широм свијета, постали прворазредна атракција и, засигурно, до сад никог нису оставили равнодушним.

Поред низа “унца” пјесама, “Но Смокинг Оркестра” публику ће обрадовати пјесмама из Кустуричиних филмова, попут “Сјећаш ли се Доли Бел”, “Дом за вјешање”, “Андерграунд”, “Црна мачка, бијели мачор” и “Завјет”, а на репертоару ће се наћи и највећи хитови бенда “Забрањено пушење”.

Карте за овај концерт наћи ће се у продаји од уторка, 24. маја, по цијени од 15 марака, а на дан концерта 20 КМ. Сви који не желе да пропусте овај музички спектакл улазнице ће моћи да купе на бањалучком Тргу Крајине, кафеу “Виена”, бутику “Гас”, у ланцу “Мој маркет”, ресторанима “Мала Станица”, те на сајту www.kupikartu.ba .

Пожурите да обезбједите своје мјесто на концерту, јер Кустурица, Неле и остали чланови бенда обећавају одличну атмосферу и незабораван провод!!!Оставите одговор