Небојша Вукановић: Министрима претврди Григоријеви душеци

Наш сарадник из Требиња више пута је направио сјајне прилоге за Дневник БН телевизије, али са овим који је пред вама је помјерио границе извјештавања код нас.

понедељак, мај 9, 2011 / 15:06

Вукановић поставља питање зашто министри Владе РС умјесто да ноће у Требињу, користе услуге најскупљих хотела у Будви, те поставља оправдано питање: зашто хотел Платани, у који је уложено много нашег инвестиционо-развојног новца, није довољно добар за префињени укус наших министара.28 КОМЕНТАРА

 1. Свака част Вукановићу на овом прилогу. Јер ово „љетовање“ је био и једини разлог посјете Херцеговини и „историјских одлука“ Владе. А ѕашто о овоме ћуте опозиционе странке СДС, ПДП, СРС и ДП или бар њихови локални одбори који су ову информацију морали имати? Нисам чуо никакву реакцију.

 2. To nije prvi put da se Grigorije (sa „talijankom“ kao u Laki Lucana) sili po Hercegovini i napada sve koji su protiv njega, sjetimo se samo kad je ljude iskljucivao iz crkve, a i prije su on i Cuk, udarali na Vukanovica. Zbog tog kriminalca i Milinog druga i ne idem u crkvu. Pitajte narod u Hercegovini danas sta misle o Grigoriju i svi ce redom reci da je kriminalac, a prije 2 godine su se kleli u njega. Jednostavno svi su ga provalili kakav je.

  Sramota, jadan lik, on je samo dno ionako urusenog ugleda Srpske Pravoslavne Crkve, koju je jedino posteni Gojko Stojcevic drzao na nogama,iskljucivo svojim vrlinama. Sad haraju kriminalci, Lucano i Kacavenda.

  Ja kad sam ga vidio (Grigorija) da na Dejvis kupu ‘ladno starta Brenu, sve mi je bilo jasno, em udata zena, em muslimanka, 2 smrtna grijeha B-).

 3. Nikad kao Bane, dobri sin, 10.05.2011. 22:00:58
  Zbog tog kriminalca i Milinog druga i ne idem u crkvu.

  Није то разлог Бане да не одеш у цркву. Заправо то је и гријех, и сам некад тако размишљао. У цркву идеш да се молиш због себе а не због Григорија 😉

 4. prijedor, 12.05.2011. 14:08:43

  Ja svojim ocima vidio, a prica se i po Trebinju da oprema neke gospodje, javna tajna B-).

  Juce procitah da je ‘ladno odlucio da sjediste eparhije preseli iz Mostara u Trebinje, bio covjek u Mostaru 20 dana, smorio se i odvede eparhiju kuci, ne kontam ko mu to dopusta, pa nije to njegova prcija, sjediste tu je odavno, Brankovac, Mostar, kod Ace Santica. Sta ako iduci episkop bude iz Ljubinja, opet preseljavati u Ljubinje?
  Mislim da je ovaj lik placen da srusi Srpsku Pravoslavnu Crkvu, sve vuce ka tome.

 5. Зло ми је од свега, поготово од глупог народа који их је изабрао, какви смо, исто ће бити и 2014. године!!!
  Волио бих само да чујем какве коментаре имају они који их подржавају а чести су на порталу, попут Ање. B-) Сигурно ће рећи да је битно да исколчимо нашу квази државу, и да одржимо референдум! 😛

 6. @бокац, 12.05.2011. 15:10:15

  Ти мора да си питар чим пишеш „пучи“!?
  Није баш ни у вас неко чојство, али шта ћес, не могу свугдје људи да се рађају! Или ће бити да је Вук у те крајеве слабо залазио!?
  Елем, драго ми је опет чути такву као што је твоја која нама глупима сугерише да ипак није до њих него је опет народ крив!
  Ма кад мало боље размислим, и у праву си, капа доле! 😛

 7. @psihodelija jесам „питар“ и немам намјеру то крити, то што ја пишем погрешно то само говори о мени да нисам нити имам намјеру да се мјењам како „вјетар пуше“, а о томе сам већ горе написао.

  @milanko
  Не треба бити толико паметан па то знати, сви ми знамо из које телевизије долази и како се радовао као мало дијете кад је опозиција добила изборе у Билећи.

 8. @бокац, 12.05.2011. 18:47:31

  То што пишеш погрешно не значи да си „ломљив на вјетру“, него да си неписмен! 😉

  Уосталом, шта и да јесте партијски човјек, реци ми мајке ти, у којој су партији бар 50% новинара нашег јавног сервиса!?

  Ти изгледа не видиш планину од брда, у овом случају брежуљка.

  Новинари и требају бити дио друштва који ће отворено причати о оваквим стварима, како би народ знао како се његове паре троше, па да тај и такав рад адекватно оцијене.

  А ти желиш рећи како је он малициозно извјештавао како су наш премијер и министри путовали чак до Будве, како би се киселили у Сплендиду и осталим перверзијама на будванској ривијери, поред хотела у Требињу и тиме (не)потребно трошили паре које им је народ дао, а нашу драгу нам Републику успут и осакатили за нешто новца што би убацили у касу преко промета у хотелима и директних и индиректних пореза који би се продуковали да су боравили тамо гдје су требали и морали боравити!!!???

Оставите одговор