МРИЈЕСТ (SPAWN)

Ако се не борите са сном, имате осјећај да је сажета ТВ-серија. Визуелна поетика Холмарк канала. Специјални ефекти (главни адут) су јадни. Поготово су јадни што су релативно фришки. Нпр. као мјесто антиамеричких демонстрација, спомиње се Босна. Мало чуди откуд ту Мартин Шин, али се досјетите да се преселио у Западно крило. Потпуна будалаштина, врло […]

недеља, април 24, 2011 / 05:18

Ако се не борите са сном, имате осјећај да је сажета ТВ-серија. Визуелна поетика Холмарк канала. Специјални ефекти (главни адут) су јадни.

Поготово су јадни што су релативно фришки. Нпр. као мјесто антиамеричких демонстрација, спомиње се Босна. Мало чуди откуд ту Мартин Шин, али се досјетите да се преселио у Западно крило.

Потпуна будалаштина, врло простачки урађена.Специјалац пада као жртва завјере. Не само у Министарству одбране САД, већ на много ширем плану. Дубљем, ако се рачуна да је пакао под земљом. Њега тражи Луцифер лично. Да буде вођа његових хорди зла, које ће покорити земљу. Постаје Спон, некаква врста суперхероја, чија је моћ у оклопу који живи сам од себе. Уз то му ране зацјељују зачас, испуштајући зелени сјај. Иначе, читава прича је опет дошла из стрипа.

Кад се врати, не схвата да су прошле године. И чуди се што сценариста уводи мотив, да му најбољи пријатељ мазне жену. И онда је он бијесан. Но, ако убије типуса који је све закухао, активираће биолошко оружје расподијељено по планети. Негативчево срце има уграђен сензор. То се, наравно, не деси. И добро побиједи. Бљак.

(Редитељ: Марк А. З. Дипе; Улоге: Мајкл Џеј Вајт, Џон Легузијамо, Мартин Шин)Оставите одговор