Meркатор донирао пелене Клиничком центру

Поводом обиљежавања другог рођендана Меркатор Центра Бања Лука, представници Меркатора уручили су робну донацију породилишту Клиничког центра Бања Лука. У циљу пружања помоћи и подршке локалној заједници у којој дјелује, компанија Меркатор Бања Лука, даровала је пакете пелена Лумпи Одјељењу породилишта КЦ Бања Лука. Донација је уручена др Саши Савићу, замјенику начелника Клинике за гинекологију […]

среда, мај 4, 2011 / 23:04

Поводом обиљежавања другог рођендана Меркатор Центра Бања Лука, представници Меркатора уручили су робну донацију породилишту Клиничког центра Бања Лука.

У циљу пружања помоћи и подршке локалној заједници у којој дјелује, компанија Меркатор Бања Лука, даровала је пакете пелена Лумпи Одјељењу породилишта КЦ Бања Лука.

Донација је уручена др Саши Савићу, замјенику начелника Клинике за гинекологију и акушерство КЦ Бања Лука, који се захвалио представницима Меркатор центра и истакао да се ради о веома значајној донацији за породилиште Клиничког центра, обзиром да се годишње роди око 3200 беба, ова количина задовољава потребе за наредних мјесец дана.

Донацију је уручио директор Меркатора, господин Дамјан Давидовић који је овом приликом истакао: „Пословна политика наше компаније је да активно учествујемо у животу и раду локалне заједнице. Због тога нам причињава посебно задовољство да смо, управо поводом обиљежавања другог рођендана Меркатор Центра, у могућности уручити донацију Клиничком центру и на овај начин олакшати рад особљу породилишта и уједно допринијети растерећењу кућног буџета младих родитеља”.

Уручењу донације испред Клиничког центра Бања Лука присуствовао је замјеник генералног директора и директор за правне послове, Миодраг Илић, који је истакао да ово није први пут да Меркатор центар уручује донације Клиничком центру, те се овом приликом захвалио и пожелио много успјеха у даљем пословању и развоју Меркатора.

Уступање производа трговачке марке Меркатора за одјељење породилишта Клиничког центра Бања Лука дио је настојања друштва Меркатор Бања Лука да на пољу друштвено одговорног дјеловања на практичан начин помогне рад институција у заједници у којој послује.Оставите одговор