Шврака: УКЦБЛ се зида као Скадар на Бојани

"Као и сваког грађанина Републике Српске радује нас сваки нови квадратни метар у здравственим установама РС, иако је он врло често најскупљи у окружењу и Европи. Клинички центар Бања Лука гради се као Скадар на Бојани и поставља се питање кад је већ све финансирано из кредитних средстава зар све то није могло бити много раније?


Бог вам дао здравља, преко везе

Рекох прије неки дан новинарима. Дајте репортажу са човјеком који покушава нешто, било шта, да уради редовним путем, без потезања везе.

СДС: Цвијановићка не поклања инкубаторе, посао јој је да их набавља

Поводом изјаве да је Влада РС поклонила 5 инкубатора Клиници за дјечије болести у Бања Луци, Српска демократска странка подсјећа премијерку Жељку Цвијановић да је институција на чијем челу се налази оснивач Клиничког центра Бања Лука и да у том својству набавку опреме за клинике у Клиничком центру не може сматрати донацијом.


Научни скуп у КЦ Бања Лука

У Клиничком центру Бања Лука данас је одржана радионица о трансаналној ендоскопској микрохирургији /ТЕМ/ – која представља нову процедуру у хирургији ректума – саопштено је из КЦ Бања Лука.


19 година од смрти 12 звјездица

Служењем парастоса и полагањем вијенаца и цвијећа на споменику "12 беба" на бањолучком Новом гробљу и на спомен обиљежју у центру града данас је обиљежено 19 година од смрти 12 беба у Клиничком центру Бање Луке усљед недостатка кисеоника.