Мајкић: Мржња сарајевских политичара према Српској кочи развој земље

Сарајевски политички круг мржњом према Српској упорно руши земљу, њен европски пут и будућност младих, изјавила је посланик СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Душанка Мајкић. "Заиста је неприхватљиво што Федерација БиХ кочи напредак Српске и што јој смета сваки успјех у Бањoj Луци", рекла је Мајкићева за "Вечерње новости". Она је нагласила да је […]

уторак, август 23, 2011 / 08:15

Сарајевски политички круг мржњом према Српској упорно руши земљу, њен европски пут и будућност младих, изјавила је посланик СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Душанка Мајкић.

"Заиста је неприхватљиво што Федерација БиХ кочи напредак Српске и што јој смета сваки успјех у Бањoj Луци", рекла је Мајкићева за "Вечерње новости".

Она је нагласила да је Српска фактор стабилности у БиХ и од њеног привредног и економског јачања корист може имати цијела земља, те поручила да бошњачки политичари морају одустати од својих ратних циљева.

Сарајевски политичари најоштрије су осудили изјаву потпредсједника Српске Енеса Суљкановића да ће залагати за то да овај ентитет буде бољи дио БиХ.Оставите одговор