Клокић јача "савез општина и градова БиХ" уз помоћ Шведске и Швајцарске

Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић, одржао је састанак са представницима Савеза општина и градова Републике Српске. Повод за одржавање састанка је недавно отпочет пројекат "Јачање савеза општина и градова у Босни и Херцеговини", који се реализује уз подршку Влада Швајцарске и Шведске, са циљем наглашавања улоге јединица локалне самоуправе у Републици Српској у процесу европских интеграција.

уторак, јун 5, 2018 / 22:27
Министар Клокић информисао је представнике Савеза о томе шта су за Владу Републике Српске приоритети у реализацији  пројекта. Представници Савеза општина и градова Републике Српске представили су план активности који ће се на тему европских интеграција одржати у наредном периоду. На састанку су представљени детаљи прве године реализације пројекта.
У фокусу пројекта су области јавних набавки, политика запошљавања и социјална политика, регионална политика и структурни инструменти, животна средина и рурални развој. Пројекат је отпочео у фебруару ове године и трајаће три и по године.


1 КОМЕНТАР

  1. Тај лик у некој нормалној малој европској државици, не би могао бити предсједник савјета мјесне заједнице, а камоли министар. Расправљао сам нешта с њим, пред најмање 50 људи у хотелу Сан у Лакташима 2016, човјек је фестивал незнања.

Оставите одговор