Поименце: Златан води министарство умјесто Лејле, Жељка се сложила, Радован смијенио

Радован Вишковић је данас у складу са овлаштењима утврђеним Уставом РС и Законом о Влади РС, а по прибављеном позитивном мишљењу предсједника Српске и предсједника НСРС, извршио промјену у саставу владе, тако да је разријешио дужности досадашњег министра управе и локалне самоуправе Лејлу Решић.


Министар иностраних послова Српске, одржао о истој предавање у Шангају

Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске Златан Kлокић борави у Народној Републици Kини а, у склопу посјете, данас је у Пословној школи у Шангају студентима одржао предавање о Републици Српској.

Видић од СДС: Што Клокић не скине ознаку тајности са уговора?

Уколико не крије неку финансијску малверзацију себе или своје партије, министар Клокић треба да скине ознаку тајности са уговора којима је Република Српска платила 2,5 милиона КМ фирмама из иностранства на конто стручних услуга – поручио је народни посланик Српске демократске странке у НС РС Зоран Видић.


Шеранић и Клокић уручили плакету Св. Стефана декану из Тјенђина

Министар за економске односе и регионалну сарадњу Златан Клокић и министар науке и технологије Ален Шеранић, у склопу вишедневне посјете Народној Републици Кини, састали су се са ректором Универзитета технологије и образовања из Тјенђина проф. др Лиу Син.


Клокић јача "савез општина и градова БиХ" уз помоћ Шведске и Швајцарске

Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић, одржао је састанак са представницима Савеза општина и градова Републике Српске. Повод за одржавање састанка је недавно отпочет пројекат "Јачање савеза општина и градова у Босни и Херцеговини", који се реализује уз подршку Влада Швајцарске и Шведске, са циљем наглашавања улоге јединица локалне самоуправе у Републици Српској у процесу европских интеграција.Клокићеви не одустају у латиничењу: фДИ Интелиџенс

У саопштењу пише да је Министар Клокић уручио градоначелнику Зворника награду магазина Фајненшл Тајмс за трошковну ефикасност, али фДИ Интелиџенс и даље остаје ријеч коју је светогрдно написати српским језиком и писмом. Тајмс, некако, може…Клокићу, НАЛЕД те било

Министар за економске односе и регионалну сарадњу, Златан Клокић разговарао је са директорицом Националне алијансе за локални економски развој из Србије, Виолетом Јовановић и члановима УО НАЛЕД-а, Дејаном Ђокићем и г-ђом Весном Живковић.


Затворено представништво у Грчкој

Република Српска од почетка овог мјесеца више нема представништво у Грчкој. У образложењу пише – престанак рада због економске неоправданости постојања.