Јужни ветар убрзава: Нови наставак српског блокбастера са Милошем Биковићем

Подсјетимо, први филм "Јужни ветар” редатеља Милоша Аврамовића је 2018. године постао најгледанији филм у регији у претходне двије декаде. Након филма је снимљена серија од 14 епизода, а сад живот главног лика Петра Мараша наставља тамо гдје је серија стала.

уторак, новембар 2, 2021 / 07:14

Вјерујемо да ће све обожаваоце ове фантастичне акцијске франшизе одушевити вијест да "Јужни ветар: Убрзање” премијерно стиже у Босну и Херцеговину у сриједу 10. новембра у ЦинеСтар Бања Лука – Делта планет, те 11. новембра у ЦинеСтар Сарајево – Бинго Цитy Центер. У оба града ће се одржати свечане премијере којима ће присуствовати и екипа филма.

Због великог интересовања публике, ЦинеСтар кина су за то вече омогућила посјетиоцима да осигурају своја мјеста у више дворана, како би сви фанови добили прилику први погледати филм управо у друштву својих идола – Мараша и Баће.

Премијеру су најавили и глумци.

Петар Мараш у новом филму користи све предности новостеченог статуса "недодирљивог вође српског подземља", под заштитом саме државе. У жељи да прошири и озакони посао, незаконито стечени новац Мараш улаже у легалне послове. Тражећи повољну прилику, са својим вјерним Баћом одлази у источну Србију. Тамо сазнаје вијести због којих ће бити присиљен промијенити планове и вратити се на улицу. Живот на коцки, играње по правилима међународних нарко-картела и бројне спектакуларне акцијске сцене – то су само неки детаљи онога што нас чека у Убрзању.

Редатељ Аврамовић и његова екипа засигурно неће разочарати публику, показали су то већ на распроданој пројекцији филма ово љето у пулској Арени.

Милош Биковић и Миодраг Радоњић поново су у улогама Мараша и Баће, а подршку им даје Цар, којег глуми легендарни Мики Манојловић. Лука Грбић је у улози млађег Мараша, док је водећа женска јунакиња Јована Стојиљковић. Како се филм дијелом снимао и у Хрватској, између осталих ћемо у овом дијелу гледати и Горана Навојца, те Александра Берчека, Мариана Валева, Зацхарyја Бахарова, Мака Маринова, Анастасиу Евералл и многе друге.

Сценарио потписују редатељ Милош Аврамовић и Петар Михајловић, док су продуценти филма Татјана Жежељ Гојковић, Милош Аврамовић, Милош Биковић и Миодраг Радоњић.

Улазнице за премијеру с екипом филма у ЦинеСтару 10. новембра за Бању Луку и 11. новембра за Сарајево, као и за редовне пројекције од 11. новембра су у продаји и можете их купити већ данас овдје или на благајнама кина.Оставите одговор