Игор Дамјановић: Ето Русија организује протесте, а снимају их америчке телевизије…

Оптужба да Русија стоји иза протеста и нереда, који су претходних дана захватили Београд и још неколико градова Србије, у рангу је нацистичком лажи да су Пољаци 1939. напали слободни град Данзиг (Гдањск).

субота, јул 11, 2020 / 14:34

Деценије пролазе, режими се мијењају, али технике пропагандно-писхолошког рата које је дефинисао Јозеф Гебелс и даље широко примјенују Запад и њихови масно плаћени агенти утицаја у Србији.

Колико су оптужбе о умијешаности Русије апсурдне најбоље говори држање медија финансираних и контролисаних од стране западних центара моћи. Телевизије ЦНН – Н1 и Ал Џазира уживо су извјештавале са лица мјеста и забиљежиле примјере недопустиве полицијске репресије.

Такође, индикативно је да је и извјештавање РТС -а било неуобичајено транспарентно у односу на друге антивладине демонстрације претходних година. Подсјетио бих да у априлу, у вријеме док су на београдски аеродром слијетали авиони са руским љекарима, медицинскм опремом и камионима за дезинфекцију, на РТС-у је не случајно приказан русофобни летонски документарац "Путинови свједоци."

У овој озбиљној и запаљивој ситуацији апелујем на грађане Србије да сачувају здрав разум од психолошко пропагандих удара који крећу од лажних оптужби на рачун Русије, а завршавају се лажном вијешћу да је министар одбране Александар Вулин тражио ангажовање 63. падобранске бригаде против демонстраната у Нишу.Оставите одговор