Фејсбук телефон постаје стварност

Гласине да Фејсбук заједно са једним произвођачем телефона прави Фејсбук телефон базиран на Андроид мобилној платформи сада добијају и неке потврде у стварности. Британски произвођач телефона INQ открио је два Андроид телефона заснована на чврстој интеграцији са Фејсбуком, као и наговестио да ради на више модела оваквих телефона. Ова два телефона носе називе INQ Клоуд […]

петак, фебруар 11, 2011 / 10:59

Гласине да Фејсбук заједно са једним произвођачем телефона прави Фејсбук телефон базиран на Андроид мобилној платформи сада добијају и неке потврде у стварности.

Британски произвођач телефона INQ открио је два Андроид телефона заснована на чврстој интеграцији са Фејсбуком, као и наговестио да ради на више модела оваквих телефона. Ова два телефона носе називе INQ Клоуд тач и INQ Клоуд Q, и на тржишту ће постати доступни током пролећа.

Оба модела раде на Андроид 2.2 платформи екстремно прилагођеној Фејсбук интерфејсу. Можете да се пријавите са вашим налогом како бисте потом убацили пречице на почетни екран ка цхату, пријатељима или порукама.

INQ Клоуд тач долази са 3.5 инчним екраном, док мањи модел INQ Клоуд Q има 2.6 инчни екран као и QWЕРТY тастатуру. Kлоуд тач има у себи процесор на 600 МХз као и камеру од 5 мегапиксела, ГПС и слот микро СД картицу.

Требало би да буде доступан од априла, а цијена још увијек није позната.Оставите одговор