Федерер и Хигинс у микс дублу наступају у Лондону 2012?

Некада најбољи играчи свијета могли би заједно да наступе на Олимпијским играма у Лондону. Роџер Федерер не би имао ништа против да на наредним Олимпијским играма у Лондону наступа за Швајцарску у микс дублу са Мартином Хингис. Трећи тенисер свијета изјавио је у уторак да ће му некадашња најбоља играчица свијета вјероватно бити партнерка, ако […]

уторак, август 16, 2011 / 17:16

Некада најбољи играчи свијета могли би заједно да наступе на Олимпијским играма у Лондону.

Роџер Федерер не би имао ништа против да на наредним Олимпијским играма у Лондону наступа за Швајцарску у микс дублу са Мартином Хингис. Трећи тенисер свијета изјавио је у уторак да ће му некадашња најбоља играчица свијета вјероватно бити партнерка, ако се одлучи да учествује у микс дублу.

"Уколико у Лондону будем наступао у игри мјешовотих парова, то ће бити с Мартином Хингис зато што се ради о невјероватној тенисерки, са којом сам тренирао и играо у прошлости. Нисам још разговарао с њом, али свакако ћу је назвати", рекао је Федерер.

Швајцарац је на Олимпијским играма у Пекингу освојио злато у пару са Станисласом Вавринком.

Хингис је у каријери освојила пет грен слем титула, а 2002. године је због повреде прекинула каријеру са само 22 године.

Вратила се четири године касније и напредовала до шестог места на WТА листи, али се у новембру 2007. поново повукла након што је на допинг тесту била позитивна на кокаин.Оставите одговор