Емир Кустурица и Но смкоинг оркестра отварају други МЕДИАФЕСТ

Концертом Емира Кустурице и "Но Смокинг Оркестра” у Бањој Луци ће 9. јуна бити отворен Други "МЕДИАФЕСТ”, фестивал медијске и маркетинг индустрије регионалног карактера, специфичан по томе што се у потпуности одржава на отвореном. Креативне радионице, тим билдинг, спортска такмичења, Талент колонија, панел дискусије, предавања врхунских стручњака, пројекција најоригиналнијих свјетских реклама и занимљиви туристички излети […]

петак, мај 13, 2011 / 17:46

Концертом Емира Кустурице и "Но Смокинг Оркестра” у Бањој Луци ће 9. јуна бити отворен Други "МЕДИАФЕСТ”, фестивал медијске и маркетинг индустрије регионалног карактера, специфичан по томе што се у потпуности одржава на отвореном.

Креативне радионице, тим билдинг, спортска такмичења, Талент колонија, панел дискусије, предавања врхунских стручњака, пројекција најоригиналнијих свјетских реклама и занимљиви туристички излети уз адреналинске журке, одржаће се на бањолучкој тврђави Кастел, Крупи на Врбасу и најатрактивнијим обалама Врбаса.

Једно од изненађења “МЕДИАФЕСТА”, свакако ће бити гостовање истакнутог свјетског дизајнера Карима Рашида. Харизматични шоумен, генијални дизајнер и сјајни Ди Џеј, Карим Рашид, одржаће предавање “Креативност у 21. вијеку” и не сумњамо да ће гостима Фестивала приредити незабораван шоу. Његово шаренило и несвакидашња заиграност боја, облика и идеја ријетко кога оставља равнодушним.

Едукативни дио фестивала ће кроз предавања еминентних стручњака, дебате, радионице, медиа кампус за нове таленте, обрађивати актуелне теме везане за новинарство, маркетинг, конвенционалне и нове медије.

У оквиру Фестивала покренута је и “Талент колонија” са циљем да се студентима помогне у њиховој професионалној оријентацији, те им се омогући стицање одређених практичних знања, али и повезивање са потенцијалним корисницима њихових услуга.

Добри људи, позитивна енергија, три музичка спектакла до јутра, The night of the Adeaters by Jean Marie Boursicot, уживање у роштиљади и пићу у предивном амбијенту тврђаве и ријеке, гарантују добру забаву и могућност нових контаката на другом "Медиафесту".

У односу на прошлу, значајно смо обогатили овогодишњи фестивал у свим сегментима. У 72 сата почастићемо наше госте прегрштом узбудљивих и актуелних предавања, дебата и радионица, адреналинским такмичењима, музичким спектаклима, прати – ма и незаобилазном “Ноћи рекламождера”. Поред Кустурице и Рашида, дио нашег фестивала биће и Џонатан Груберт, Иван Станковић, Владимир Реснер, Даниел Акерман, Денис Латин, Ведран Струкар, Оливера Ковачевић, Гордана Суша, Драган Маринковић Маца, Влатка Покос… Сигурна сам да ће сви наши гости уживати у програм који смо припремили – рекла је директорица фестивала Милена Ђекић.

Покровитељ “Медиафеста” је Влада РС и Град Бањалука. Генерални медијски покровитељ је РТРС и БХТ1.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор