Џејми Оливер пронашао благо у подруму свог ресторана

Познати ТВ кувар Џејми Оливер открио је благо вредно 1,3 милиона евра у подруму новог ресторана, који се спрема да ових дана отвори у Манчестеру, пише британски таблоид "Сан". Радници ангажовани на обнови темеља зграде у којој ће бити Оливеров нови ресторан, пронашли су на стотине малих сефова. Неке од челичних кутија, откривених у подруму […]

среда, фебруар 15, 2012 / 07:48

Познати ТВ кувар Џејми Оливер открио је благо вредно 1,3 милиона евра у подруму новог ресторана, који се спрема да ових дана отвори у Манчестеру, пише британски таблоид "Сан".

Радници ангажовани на обнови темеља зграде у којој ће бити Оливеров нови ресторан, пронашли су на стотине малих сефова. Неке од челичних кутија, откривених у подруму здања које је некада припадало банци, потичу још из 1935. године.

Садржај сефова, које су због немогућности да се идентификују њихови власници заплијенили представници Енглеске банке, процијењен је на 1,3 милиона евра. Ријеч је углавном о накиту, злату, али и разним другим предметима, као што је један пиштољ.

Оливеру неће припасти ни дјелић овог блага које је предато Британском трезору.

Своје богатство, славни кувар ће моћи да повећа искључиво добрим радом новог ресторана из ланца "Jamie’s italian", чије је отварање најављено за ову недељу.Оставите одговор